FOTO/VIDEO Uspnite se “na nebo” električnim biciklom

Uspon cestom Antovo – Lič za mnoge je bicikliste izazov, no tko bi se uspeo “na nebo” biciklom. Nikakav problem. Malo odvažnosti i spretnosti. I električni bicikl EL BIKE CRIKVENICA

CRIKVENICA Sve zanimljivija turistima, ali i domaćem stanovništvu je ponuda EL BIKE CRIKVENICA – električni bicikli Crikvenica. EL BIKE iznajmljuje električne bicikle, dostavlja na kućnu adresu, ali i organizira ture po crikveničko-vinodolskoj rivijeri i susjedstvu. Sto klijenata, sto želja. Netko bi opušteniju turu, netko želi dogurati do 100 kilometara u danu, netko želi obiteljsku vožnju, a nekima je cilj izazov.

Kad je riječ o avanturi, postoji jedan uspon koji je mnogima izazov i adrenalinska pustolovina, ali i prilika za predivne poglede sa stijena na Vinodolsku dolinu. Na biciklu, a pogled iz ptičje perspektive. Radi se o cesti koja se strmo uzdiže iznad Vinodola i stiže do vidikovca Pridva na 573 metra. Cesta Antovo – Lič. Mnogima je uspon biciklom želja, a najvećem dijelu i ostaje tek želja. Tko bi se uspeo u nebo na biciklu? Samo spremni. Prilično spremni.

No, nije baš tako. Uz pomoć električnog bicikla, uspon je znatno lakši no s klasičnim biciklom. S električnim biciklom, u prvom planu je uživanje. Naravno, cesta Antovo – Lič s pogledima koji se pamte cijeli život je za malo odvažnije i spretnije. Bicikliranje s okusom avanture.

Na uspon možete sami, EL BIKE CRIKVENICA dovest će električne bicikle na lokaciju po Vašoj želji. Poželite li, EL BIKE CRIKVENICA može Vas povesti u turu s vodičem. Kad se već popnete električnim biciklom na Pridvu, možete nastaviti šumom prema Liču, skrenuti prema Zlobinu odnosno Hreljinu ili se odlučiti za vožnju ponad litica i spuštanje preko Bribira ili Novog Vinodolskog. U sve se to može ukomponirati i ručak negdje po putu, o čemu opet brine EL BIKE CRIKVENICA.

error: Content is protected !!