FOTO/VIDEO Ženska klapa Hreljin odlična na 10. Maškaranom klapskom maratonu

FOTO/VIDEO Ženska klapa Hreljin odlična na 10. Maškaranom klapskom maratonu

Foto: David Kurti / Foto Luigi

Za ovu priliku članice klape obučene u vojne monture izvele su skladbu ‘Avioni’. Kako je proteklo maškarano klapsko druženje provjerite u nastavku…

HRELJIN U konkurenciji od osam klapa djevojke iz ženske klape Hreljin osvojile su treće mjesto po mišljenju publike na sinoć održanom jubilarnom Maškaranom klapskom maratonu. Za ovu priliku članice klape obučene u vojne monture izvele su skladbu ‘Avioni’.

Podsjetimo, jubilarno izdanje Maškaranog klapskog maratona zasjalo je u punom sjaju pod kristalnim lusterima najpoznatije dvorane u Opatiji. Osam klapa za ovu priliku pripremilo je zanimljive obrade na aktualna događanja koja su u proteklom periodu obilježili svakodnevnicu u Lijepoj našoj.

Čast da otvore manifestaciju pripala je Opatijskim latarićima uz koje su bučni šušur napravili Grobnički dondolaši nakon kojih je nastupila Ženska klapa Volosko i Mario Battifiaca. Ispucvavanjem konfeta od strane latarića službeno je otvoren natjecateljski dio u kojem su nastupile Ženska klapa Kamelija iz Opatije sa skladbom “Život na peze je bez veze”, Ženska klapa Hreljin i “Avioni”, Vokalna skupina Lira Rijeka sa skladbom “Bilo vavek veselo”, Mješovita klapa Reloj iz Splita s pjesmom “Gripa”, muška klapa Mirakul s pjesmom “Metla od leprini”, Skalin iz Matulja izveo je “Vježbaj! Pi… ti materina!” i Kastav predstavila je “Smeti”.

Jubilarna ceremonija protekla je pod ravnanjem nezaobilaznog voditeljskog dvojca Marija Lipovšeka Battifiace i Dražena Turine Šajete koji su ponovo pretresali aktualnu političku i društvenu situaciju zdol Učke i na plaže Ičići.

Žiri u sastavu Nikola Peršić, Branko Uvodić, Eduard Kišić, Darko Čargonja, Andrej Baša, Sergio Pavat, Mario Mlinarić, Betty Jurković, Aleksandar Valenčić, Jadranka Čubrić i Francesco Squarcia za najbolju klapu izabrao je klapu Skalin, drugo mjesto pripalo je klapi Kastav, a treće klapi Hreljin. Po mišljenju publike najbolja je bila klapa Teha s Cresa, drugo mjesto pripalo je klapi Skalin koja je ujedno osvojila i prigodnu nagradu, dok se na treće mjesto smjestila klapa Hreljin. Klapa Mirakul nagrađena je i ‘Balinjerom’ za nabolju a cappella vokalnu izvedbu.

U revijalnom djelu programa nastupila je ”Škola armunike Nika Polesa”, dok je zabava nastavljena uz maškarani ples pod kristalnim lusterima s Duškom Jeličićem Duletom & Bonacom.

Ženska Klapa Hreljin Odlična Na 10. Maškaranom Klapskom Maratonu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!