Gavran: jasno sam pokazao da nisam za dodjelu koncesije Teti Filumeni

Da smo u raspravi sudjelovale ostale kolege i ja iz Crikvenice, rezultat bi bio isti. S obzirom na nedostatak broja ruku u oporbi, radilo se o unaprijed izgubljenoj bitci, kaže crikvenički županijski vijećnik

CRIKVENICA Županijski vijećnik iz Crikvenice Siniša Gavran (MB365) osvrnuo se na jučerašnju sjednicu županijske skupštine na kojoj se glasovalo o koncesiji za Gradsku plažu u Crikvenici.
“Kao i kolege vijećnici iz oporbe, bio sam suzdržan prilikom glasovanja o dodjeli koncesije za Glavnu gradsku plažu u Crikvenici. Tužan sam zbog ishoda. Samim činom suzdržavanja prilikom glasovanja jasno sam pokazao da nisam za dodjelu predmetne koncesije tvrtci Teta Filumena. Sudjelovanje u višesatnim raspravama, na žalost, ne bi doprinijelo drugačijem ishodu. Većina članova županijske skupštine je odlučila. Da smo u raspravi sudjelovale ostale kolege i ja iz Crikvenice, rezultat bi bio isti. S obzirom na nedostatak broja ruku u oporbi, radilo se o unaprijed izgubljenoj bitci. To je bilo potpuno jasno. Rasprave koje ne vode ničemu žele oni koji koji nemaju druge alate i koji znaju kako je to samo zabava za javnost. Upravo radi javnosti neću sudjelovati u daljnjem prepucavanju putem medija. Smatram da je javnosti dosta političkih prepirki i da građane, kao i mene, isključivo zanima dobrobit Crikvenice”, komentirao je vijećnik Gavran.

error: Content is protected !!