Gotovo je Prekrasno ljeto – Maja Jančić dobila je glavnu nagradu, vikend u Staroj hiši Skrad!

A Danijela Frlan, za fotografiju koja je prikupila najviše lajkova, dobila je utješnu nagradu – tortu PIK-a Rijeka! Hvala svima na sudjelovanju, hvala brojnim sponzorima koji su osigurali tjedne nagrade te glavnom pokrovitelju Tiskari Sušak!

Rijeka, Opatija, Crikvenica – Gotovo je naše Prekrasno ljeto! U kampanji posvećenoj zajedničkim trenucima tražili smo da fotografije svojih prijateljskih i obiteljskih druženja tagirate s #glaszaljeva, #prekrasnoljeto i #zajedničkitrenuci, a zauzvrat smo dobili jako puno lijepih i nadahnutih trenutaka ljetnih provoda.

Stvorena za prekrasne zajedničke trenutke – Stara hiša Skrad!

Nakon niza tjednih nagrada, vrijeme je da objavimo i tko je dobio glavnu nagradu – vikend za (do) osam osoba u prekrasnoj Staroj hiši Skrad, novouređenoj kući za odmor koja spaja čarobnu prirodu koja je okružuje i intimnu atmosferu koja odiše svakim detaljem pomno osmišljenog uređenja.

Ova 200 godina stara ljepotica nudi smještaj za 6 (+2) osoba. Sastoji se od 2 sobe s bračnim krevetima te predivnim apartmanom u kojem se nalazi dnevni boravak s galerijom, spavaća soba s jedinstvenim pogledom i izlazom na terasu. Iz spavaće sobe i terase pruža se pogled na 1.000 „kvadrata“ zelene površine na kojoj se nalazi potočić koji je izvor pitke vode, a otječe u Dobru. Osim ispijanja kave uz dobru knjigu na terasi, opustiti se možete u sauni koja je smještena uz samu sobu.

A centralno mjesto ove ljepotice je konoba koja svojim uređenjem ostavlja bez daha. Sve je ručni rad vlasnika, iz poznate stolarske obitelji. U konobi se nalazi kamin s pekom, roštiljem i moderno opremljenom kuhinjom. Konoba ima dvadesetak sjedećih mjesta.  Ovaj jedinstveni ambijent u neposrednoj je blizini uzgajališta pastrva na rijeci Dobri kao i izletišta Zeleni vir i NP Risnjak.

Priliku za opuštanje u ovoj posebnoj atmosferi imat će Maja Jančić! A Danijela Frlan, za fotografiju koja je prikupila najviše lajkova, dobila je utješnu nagradu – tortu PIK-a Rijeka! Hvala svima na sudjelovanju, hvala brojnim sponzorima koji su osigurali tjedne nagrade te glavnom pokrovitelju Tiskari Sušak!

error: Content is protected !!