Grad Crikvenica nudi poduzetnicima 500 tisuća kuna za bespovratne potpore

Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 22. ožujka

CRIKVENICA Bespovratne potpore za razvoj poduzetništva u vrijednosti 500 tisuća kuna dodijelit će Grad Crikvenica poduzetnicima u 2021. godini. Grad Crikvenica je raspisao Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih potpora iz Programa mjera poticanja razvoja poduzetništva. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 22. ožujka. Prijave se podnose Gradu Crikvenici, Odsjeku za gospodarstvo, turizam i projekte, a mogu se predati na e-mail poduzetnici@crikvenica.hr, poštom ili u pisarnici Grada Crikvenice.
Javni poziv objavljen je na web stranici Grada Crikvenice (www.crikvenica.hr). Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 051/455-408, 051/455-409 te upitom na mail adresi poduzetnici@crikvenica.hr.

Poduzetnicima će u prostorijama Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine za cijelo vrijeme trajanja Javnog poziva na raspolaganju biti djelatnici Poduzetničkog centra Vinodol koji će im pomoći pri ispunjavanju prijave i provjeravanju potpunosti dokumentacije, svakim radnim danom od 8 – 15 sati.

Više o mjerama
https://www.crikvenica.hr/mjere-za-poticanje/

error: Content is protected !!