(Grado)načelnici Bakra, Kraljevice i Kostrene o budućim projektima

Na sastanku se razgovaralo o projektima koji će stanovnicima omogućiti lakši i kvalitetniji život, umreživanju te ponudi raznovrsnih sadržaja

BAKAR U vijećnici Grada Bakra održan je sastanak triju čelnika jedinica lokalne samouprave: Grada Kraljevice, Općine Kostrena i Grada Bakra. Ovo je samo jedan od sastanaka koje čelnici planiraju održati kako bi što bolje razradili zajedničke interese. Gradonačelnik Kraljevice Dalibor Čandrlić, načelnik Kostrene Dražen Vranić i gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić razgovarali su o budućim projektima kojima će stanovnicima svojih gradova i općine omogućiti lakši i kvalitetniji život, postići umreženost te bolju ponudu raznovrsnih sadržaja. Na sastanku je bilo riječi i o suradnji kojom bi se olakšala određena poslovanja i postupanja jedinica lokalnih samouprava, čime bi se postigla brža i jednostavnija provedba zajedničkih kapitalnih projekata.

Zajedno možemo učiniti puno više, stoga nam je cilj surađivati na što više projekta kojima ćemo graditi bolju budućnost za naše sugrađane, poručuju čelnici Bakra, Kostrene i Kraljevice.