HDZ predstavio listu: niz projekata koji će Vinodol učiniti boljim

Nositelj liste HDZ-a u Vinodolskoj općini je Kazimir Lučić

BRIBIR Predstavljena je lista HDZ-a za općinsko vijeće Vinodolske općine koju predvodi Kazimir Lučić, a još ju čine mr. Boris Glavan, Rene Ševerdija, Tomislav Fištrović, Biserka Lončarić (nezavisna), Vedran Švast, dr. Martina Linarić, Dino Belobrajić, Dijana Kršul, Dragan Mužević, Dario Vlastelić, Davor Tus i Gordan Gašparović.

HDZ će se zalagati za vodifikaciju i elektrifikaciju šumskog prostora Općine, za proširenje kanalizacijske mreže na područje cijele općine, uvođenje ekološke led rasvjete, sanaciju prometnica i klizišta, izgradnju parkirališne zone u centru Bribira te uvođenje brzog interneta… U programu HDZ-a je i izgradnja sportsko-rekreacijskog centra Grižane (Bačevo), dječjeg igrališta u Blaškovićima, natkrivanje boćarskog doma uz uređenje centra Drivenika, obnova igrališta Pilana u Bribiru. Nužno je izgraditi novu školsku dvoranu u Triblju. Potrebno je urediti prostor ispred Doma kulture u Triblju te šetnicu uz Dubračinu i Ričinu. Posebna pažnja posvetit će se održavanju Vinodola čistim kako bi u urednom Vinodolu uživali ne samo stanovnici već i posjetitelji.

HDZ će posebnu brigu posvetiti najmlađim i najstarijim žiteljima Općine. Tako HDZ najavljuje povećanje naknade za svako rođeno dijete, jeftiniji vrtić, izdašnije stipendije te pomoć u kući starijim i nemoćnim.
Vrlo je bitno naglasiti da će HDZ inzistirati na transparentnom proračunu.

error: Content is protected !!