HNK Rijeka tri boda osvojila u sudačkoj nadoknadi, Čolak šokirao Lokomotivu!

Prvo poluvrijeme nije donijelo previše prilika, Rijeka je povela u drugoj minuti pogotkom Pavičića, ali pomoćni sudac označio je zaleđe jer je Čolak dirao loptu.

Rijeka – Nogometaši Rijeke pobijedili su Lokomotivu 1:0 u utakmici drugog kola Hrvatski telekom Prve lige. Rijeka je do pobjede stigla u drugoj minuti sudačke nadoknade, Acosty je ubacio s desne strane i Antonio Čolak poentirao za velika tri boda!

Prvo poluvrijeme nije donijelo previše prilika, Rijeka je povela u drugoj minuti pogotkom Pavičića, ali pomoćni sudac označio je zaleđe jer je Čolak dirao loptu.

U 23. minuti Lončar se sjurio u kazneni prostor i ubacio, ali Čolak nije uspio skrenuti loptu.

Prva prava prilika stigla je tek u 37. minuti. Murić je sjajnom loptom uposlio Pavičića koji je zaobišao vratara Grbića, ali njegov udarac s gol crte očistio je Karačić.

U prvoj minuti sudačke nadoknade Lepinjica je gurnuo loptu za Pavičića, koji se okrenuo na dvadesetak metara, ali udarac lijevom nogom otišao je iznad grede.

Drugo poluvrijeme donijelo je puno sadržajniji nogomet. U 55. minuti Lokomotiva je stigla do stopostotne prilike.  Nakon ubačaja, čak dvojica igrača domaće ekipe ostali su sami u kaznenom prostoru. Uzuni je odlično pucao, ali Prskalo još boljom reakcijom sačuvao svoju mrežu

Rijeka se zatim probudila. U 59. minuti Grbić je loše ispucao jednu loptu koju je pokupio Tomečak, ali udarac Čolaka završio je u bloku. Samo minutu kasnije udarac Murića s dvadesetak metara obranio je Grbić, ali već u 61. minuti stigla je nova velika prilika za bijele.

Lončar se sjurio po lijevoj strani i ubacio. Lopta je došla do Halilovića koji je ostao sam u kaznenom prostoru, fintom slomio vratara Grbića, ali udarac je glavom blokirao Datković.

U 70. minuti, nakon brzog prebrojavanja, Kastrati je ostao u dobroj prilici na 18 metara, a udarac je otišao pored gola.

error: Content is protected !!