Hrvatski kup: Nehaj protiv Gorice, ali s mislima na petak i Naprijed

Susret s Hreljanima prebačen je na petak pa će Senjani imati tek dva dana odmora nakon ogleda s Velikogoričanima

SENJ Nehaj danas igra utakmicu 1/16 finala hrvatskog kupa. U Senj stiže prvoligaš Gorica. Susret počinje u 16 sati, a tribine su otvorene za gledatelje. Ogled s jakim prvoligašem bit će prilike da senjska ekipa vidi koliko može protiv najboljih. Gosti su favoriti, no kup je često sklizak teren za favorite.
Bez obzira na čar odmjeravanja snaga s prvoligašem, Nehaj “živi” od 3. HNL Zapad. Utakmica protiv Naprijeda na Hreljinu prebačena je sa subote na petak. Senjani će imati tek dva dana pauze. Nema sumnje da će biti napeto na Lonji. Naime, Naprijed u četvrto kolo ulazi bez boda, a niti Senjani nisu pretjerano zadovoljni startom. Imaju tek dva boda. Pobjeda protiv Pazinke ispuštena je u posljednjim trenucima utakmice (85. minuta), a Senjani žale za tri boda i u domaćem ogledu s Vinodolom. Nakon Hreljina, u Senj stiže neugodni Cres. Nehaj stvara puno šansi, ali lopta neće u gol. Tek se jednom tresla mreža u tri utakmice. Kraljevstvo za strijelca, mogli bi napisati.
– Moramo biti koncentrirani na obje prvenstvene utakmice pred nama, upozorava trener Senjana Nehajev Svast koji će i u današnjoj utakmici voditi računa o narednim prvenstvenim ogledima.

error: Content is protected !!