Influenceri i slovenski novinari upoznaju crikveničku rivijeru

Crikvenicom je šetalo, vozilo bicikle, učilo pripremati plavu ribu, plovilo brodom i upoznavalo zanimljive priče po šest influencera iz Hrvatske, Australije, Njemačke i Slovenije te šestero novinara iz Ljubljane i Maribora

CRIKVENICA Šestero slovenskih novinara i šestero influencera iz Hrvatske, Slovenije i Njemačke posjetilo je Crikvenicu i obišlo adute crikveničke rivijere. Njihov posjet uklopljen je u Tjedan plave ribe tako da su postaje njihovog obilaska vezane i uz ribarsku priču i ponudu Crikvenice.
Novinari iz Ljubljane i Maribora obišli su Thalassothetapiju i Terme Selce, nazočili su manifestacijama Tjedna plave ribe, uživali u panoramskoj plovidbi, posjetili Muzej Grada Crikvenice, akvarij, kušali praline u Tošu, posjetili hotel Esplanade. Novinari su šetali Ljubavnom cesticom, obišli gradimu Podbadanj. U selačkom Tunaru kušali su plavu ribu, a u konobi Trabakul sudjelovali su u radionici pripreme plave ribe. Crikveničku rivijeru posjetili su novinari Dnevnika Ljubljana, Sveta 24 i Dober tek, mariborske Večeri, Adria media Ljubljana (Cosmopolitan, Playboy, aktivni.si), revije Potnik.si, portala likeout.net, a došli su posredstvom Gorana Blažića, dugogodišnjeg predstavnika HTZ-a u Ljubljani, a danas poduzetnika koji promovira Hrvatsku u Sloveniji.

Dolazak slovenskih novinara sigurno je dobrodošao crikveničkoj rivijeri obzirom da Crikvenic zabilježi 150 tisuća slovenskih noćenja, što čini osam posto svih crikveničkih noćenja.
Influenceri su imali sličan program, a kao dodatak su imali šetnju od Selca do Crikvenice te vožnju električnim biciklom od uvale Slane do Jadranova. Obje grupe smještene su u hotelu Katarina. Crikvenicu su posjetili Miriam (foxupnorth), Sarah (chasingthedonkey), Mojca (dreamteamtravelnote), Iva i Branko (putoholičari) te Toni (tonistadir).
Putoholičari Iva i Branko otkrili su nam da im se crikveničlka rivijera sviđa zbog položaja, do Crikvenice se brzo stiže, a idealna je lokacija za dnevne izlete na sve strane Hrvatske. Crikvenici daju plus i zbog činjenice da su sva mjesta rivijere spojena šetnicom i što ima plažu za pse.