Iz Crikvenice, Dramlja i Jadranova direktno do Zagreba zelenim FlixBus autobusima

Prekosutra FlixBus otvara direktne linije za Zagreb iz Crikvenice i Rijeke

CRIKVENICA FlixBus, sinonim za putovanja autobusima, nakon duže stanke uzrokovane pandemijom i prekretnicama u poslovanju, svojim autobusima prepoznatljive zelene boje, direktno povezuje Crikvenicu i Rijeku sa Zagrebom, iz kojeg se dalje može nastaviti putovanje diljem Europe.

FlixBus poslovni putnici i studenti koji redovno putuju između dva najveća studentska grada, putnici koji su iz zdravstvenih razloga često na ovoj relaciji ili pak putnici koji jednostavno žele provesti dan u nekom od gradova uz obalu ili u metropoli, mogu sada svakodnevno putovati na ovoj relaciji potpuno opremljenim, prepoznatljivim zelenim FlixBus autobusima.
– Rijeka nam je oduvijek bila važan dio poslovne strategije te nam je cilj grad Rijeku pozicionirati kao jedno od glavnih čvorišta u Hrvatskoj. Na neko nas je vrijeme zaustavila pandemija, no to smo vrijeme iskoristili upravo kako bi posložili poslovne procese te krenuli u povezivanje ova dva velika hrvatska grada našim zelenim autobusima, izjavio je direktor FlixBus CEE South regije Ante Grbeša.

Počevši od prekosutra (četvrtka, 28. listopada) zelenim autobusima će se moći putovati svakodnevno do tri puta dnevno između: Crikvenice, Dramlja, Jadranova, Delnica, Karlovca, Rijeke i Zagreba direktno ili pak dalje u neku od europskih destinacija dostupnih iz Zagreba. Točni datumi polazaka kao i sve destinacije mogu se provjeriti na web stranici ili besplatnoj mobilnoj aplikaciji, a prodaja karata je otvorena.
– Dobra prometna povezanost, mogućnost izbora, prihvatljive cijene karata, kao i moderan vozni park od izuzetne su važnosti za sigurnu i udobnu vožnju putnika. I dalje ćemo pratiti želje naših putnika te shodno tome dodavati gradove diljem Kvarnera i Istre, kao i frekvenciju polazaka kako bi osigurali nesmetano kretanje svih naših putnika, zaključio je Grbeša.

error: Content is protected !!