Iznajmljivači, iskoristite pogodnosti koje nudi TZ Grada Crikvenice

TZ sufinancira marketinške aktivnosti, nudi karticu s popustima za uređenje i opremanje objekta, nudi oglašavanje objekta na svojoj web stranici te poziva u Viber zajednicu

CRIKVENICA Turistička zajednica Grada Crikvenice poziva privatne iznajmljivače da iskoriste pogodnosti koje nisu u uskoj vezi sa samom turističkom sezonom pa ih je moguće iskoristiti u narednim mjesecima.
Objavljen je javni poziv za prijavu programa financiranja marketinških aktivnosti iznajmljivača u okviru programa rada TZ Grada Crikvenice za 2021. godinu. Sufinanciraju se ulaganja u marketinške aktivnosti do maksimalnog iznosa od 1.000 kuna kuna po iznajmljivaču, a do najviše 50 posto ukupnih troškova ulaganja i to za sljedeće aktivnosti: fotografiranje interijera i eksterijera smještajnih objekata, izrada video zapisa interijera i eksterijera smještajnih objekata, nabava softvera za vođenje obiteljskog smještaja (channel manager), izrada promidžbenih materijala (prospekti, letci, vizitke i dr.). Cilj je podignuti kvalitetu prezentacije i promocije objekata u obiteljskom smještaju.

Nadalje, TZG Crikvenice je pokrenula projekt Kartica za iznajmljivače. Kartica privatnim iznajmljivačima, kod gospodarskih partnera koji su se uključili u projekt, omogućuje korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu. Cilj projekta je povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koji će rezultirati povećanjem potrošnje u lokalnom gospodarstvu. Karticu mogu preuzeti registrirani privatni iznajmljivači evidentirani u sustavu eVisitor koji nemaju nepodmirenih obveza prema TZ Grada Crikvenice. Projekt je zamišljen kao dugoročan, a kartica se može preuzeti u Turističkom informativnom centru (TIC) Crikvenica.

Iznajmljivačima se nudi mogućnost besplatnog oglašavanja objekata u domaćinstvu na web stranici TZ Grada
Crikvenice (www.rivieracrikvenica.com) s ciljem bolje prezentacije i popunjenosti objekata. Zahtjev za objavu smještajnog kapaciteta podnosi se osobno putem web stranice www.rivieracrikvenica.com, a postupak prijave traje nekoliko minuta. Potrebno je ispuniti obrazac “smještajni kapaciteti” koji se nalazi na dnu web stranice www.rivieracrikvenica.com u odjelu “servisne informacije”. Pomoć pri ispunjavanju obrasca potražite osobnim dolaskom u TIC Crikvenica ili pošaljite upit na prijava@tzg-crikvenice.hr.

Turistička zajednica je pokrenula i Viber zajednicu za iznajmljivače. Zajednica je namijenjena isključivo iznajmljivačima u svrhu bržeg, direktnijeg i pravovremenog pružanja informacija o novostima, aktivnostima i pogodnostima. TZ poziva sve iznajmljivače da svojom privolom omoguće da im TZ na jednostavan način dostavlja informacije. Pandemija je pokazala da postoje različite mogućnosti komunikacije, a iznajmljivači su bili prisiljeni prilagoditi se korištenju modernih tehnologija pa vjerujemo da je Viber zajednica većini iznajmljivača najjednostavniji način izravnog primanja informacija, ističu iz TZ Grada Crikvenice. Detaljnije informacije o načinu prijave u Viber zajednicu pronađite na www.rivieracrikvenica.com, upitom na prijava@tzg-crikvenice.hr ili osobnim dolaskom u TIC.

error: Content is protected !!