Job.Fair 2020 preselio je na virtualnu platformu – Inovacija digitalne komunikacije

S obzirom na okolnosti vezano uz epidemiju Covid 19 i nemogućnosti da se sajam poslova održi u prostorijama Tehničkog fakulteta u Rijeci – krenulo se s idejom i realizacijom specijalne digitalne komunikacijske platforme putem interneta: realiziran je virtualni JOB.FAIR.

Rijeka – Tradicionalno održavanje Sajma poslova – Job.Fair na Tehničkom fakultetu u Rijeci održat će se i ove godine usprkos epidemiji koronavirusa od 2. do 6. studenog na online platformi.

Tehnički fakultet u Rijeci napravio je izniman iskorak u implementaciji digitalnih medija sa svrhom komunikacije sa studentima, potencijalnim studentima i svim zainteresiranim. Na jedinstven i inovativan način, za grad Rijeku i PGŽ, osmišljena je internet komunikacijska platforma koja će biti prezentirana u sklopu JOB.FAIR 2020 a to je VIRTUALNI SAJAM POSLOVA.

S obzirom na okolnosti vezano uz epidemiju Covid 19 i nemogućnosti da se sajam poslova održi u prostorijama Tehničkog fakulteta u Rijeci – krenulo se s idejom i realizacijom specijalne digitalne komunikacijske platforme putem interneta: realiziran je virtualni JOB.FAIR.

Svi zainteresirani mogu posjetiti internet stranicu na kojoj će biti virtualna prezentacija svih tvrtki koje sudjeluju na ovogodišnjem sajmu poslova.

Interaktivna platforma omogućuje ulaz u virtualni sajam u kojem će posjetitelj moći posjetiti virtualni štand određene tvrtke. Na virtualnom štandu mogu dobiti sve relevantne informacije mogućih poslodavaca kao i njihove kontakte. Cilj ovakvog sajma je da studenti dobiju informacije iz prve ruke vezano za mogućnosti zapošljavanja nakon studija.

– Ove godine, Job.Fair okupio je veliki broj tvrtki iz Rijeke i okolice koji su prepoznali važnost Tehničkog fakulteta u educiranju kvalitetnih kadrova i koji je kroz godine stvorio vrhunske stručnjake na području tehničkih znanosti – vizionare 21. stoljeća! Od iznimnog značaja je da Tehnički fakultet Rijeka pridaje veliku pažnju činjenici da omogući svojim studentima mogućnost kontakata s tvrtkama odnosno s tržištem rada nakon završetka studija. Tehnički fakultet sa svojim proaktivnim djelovanjem prema tržištu rada nameće se kao jedna od vodećih obrazovnih institucija u našoj zemlji. Kao i svake godine, Job.Fair je izvrsna prilika za studente da razmisle o svojoj budućoj karijeri, ali i za poslodavce da već sada u svoje redove regrutiraju sposobne i ambiciozne mlade ljude. Posjetite nas na našoj virtualnoj platformi od 2. do 6. studenoga, upoznajte naše poslodavce, predstavite se, pitajte i ostvarite poslovne kontakte, kazali su s Tehničkog fakulteta Rijeka.

Uspješan prijenos aktivnosti u digitalnu sferu velik je uspjeh Tehničkog fakulteta te jedan od mnogih iskoraka u implementaciji digitalnih medija u komunikaciji sa svojim sadašnjim i budućim studentima, zaposlenicima i zainteresiranom javnošću. Primjena znanja i inovacija u digitalnom dobu bitan je smjer razvoja Tehničkog fakulteta i zahvaljujući tome  danas ponosno stojimo uz bok najboljih svjetskih tehničkih fakulteta po inovativnim platformama za virtualnu prezentaciju.

– Razvijanjem ovakvih platformi namećemo se kao jedan od inovatora na tom polju te, uz tradiciju izvrsnosti, kvalitetan kadar, uspješne studente i međunarodne suradnje, uživamo status modernog fakulteta koji brine o svojim studentima, njihovim potrebama i budućnosti. Započnite putovanje s nama – i učinite korak prema poslovnoj budućnosti, pozvali su.

error: Content is protected !!