Još 100 dana radova: Zavirili smo u interijer hotela Miramare

Dvije trećine posla je odrađeno, napravljeno je puno više posla no što se da zaključiti pogledom s ulice

Crikvenica – Za otprilike 100 dana završit će gradnja hotel Miramare. Dvije trećine poslova je zgotovljeno. Iza izvođača su godina i dva mjeseca ozbiljnog posla, a pred izvođačima je lakši dio posla u kojem više nema iznenađenja. Gradnja završava u svibnju, a prvi gosti u hotel stižu u lipnju.

Već sa Strossmayerovog šetališta je jasno da se gradnja hotela bliži kraju, no pogled s ulice pomalo “vara”. Zavirili smo u hotel i uvjerili se da je napravljeno puno više posla no što se da zaključiti pogledom s ulice. Čim se uđe u zadnje dvorište, vidi se koliko su radovi napredovali. Uglavnom se izvode završni radovi. Garaža sa 100 parkirnih mjesta je gotovo spremna za primanje limenih ljubimaca. Na kongresnoj dvorani, kapaciteta 250 mjesta, i nizu soba već su postavljeni prozori. Kupaonice soba su već dobile pločice, predstoje samo elektro radovi. U dobrom dijelu soba već je postavljena klima, radnici liče interijer. Bazen je gotov, a oko njega se na prvom katu postavlja podno grijanje. Pogled iz soba je fascinantan. Pod vama more. Osjećaj kao da ste na kruzeru. Uskoro će se tridesetak iskusnih građevinara “napasti” fasadu i vrlo brzo Miramare će zasjati.

Hotel Miramare će imati 130 soba i osam apartmana. Uredit će se za razinu pet zvjezdica. Parkiralište ispred hotela pretvorit će se u mali trg. Hotel bi trebao brinuti o maloj lučici ispod samog Miramarea.

Napreduju Radovi Na Hotelu Miramare @ Crikvenica

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank