Joso Butorac: Nemam nekog rituala, tržnica, kancelarija pa MIK

Radim kao i svaki drugi dan, kaže novljanski ljubimac uoči večerašnjeg nastupa na MIK-u u Novom. Večeras MIK starta u 21 sat na Frankopanskom trgu gdje će se predstaviti 20 izvođača. Ulaz je slobodan

NOVI VINODOLSKI Kako je nogomet otišao u biznis koji živi 365 dana, od 0-24 sata, nema stvari koja nije nezanimljiva kad su u pitanju nogomet i nogometaši. Između ostalog, nogometni puk zanima kako nogometaši dočekuju utakmicu, kako se koncentiraju i pripremaju. MIK nije u statusu planetarno popularne igre, no mi smo pokušali doznati kako se ljubimac novljanske publike Joso Butorac priprema za večerašnji nastup u svom gradu.
“Nemam ja nekog rituala, radim kao i svaki drugi dan. Ujutro tržnica, a poslije posao u kancelariji. MIK-ovska karavana dolazi poslije podne u Novi. Lijepo je vrijeme, čujem da se sprema puno ljudi”, priča Joso Butorac koji sa svojom skladbom “Primorska arija” dijeli prvo mjesto u ukupnom poretku ovogodišnjeg MIK-a uoči današnje večeri u Novom Vinodolskom i opatijskog finala u subotu.
“Najljepši je osjećaj pjevati u svom gradu”, kaže Butorac i hvali kolegu i konkurenta Erika Baliju koji se predstavlja sa skladbom “Mojoj Istrijanki”.
“Ima dobru pjesmu, bit će neizvjesno, a publika će uživati”, kaže Butorac.
Večeras MIK starta u 21 sat na Frankopanskom trgu gdje će se predstaviti 20 izvođača. Ulaz je slobodan

error: Content is protected !!