Kako do propusnice? Pošaljite mail ili telefonirajte

Propusnica se može dobiti radi pružanja skrbi djeci i starijima

CRIKVENICA U Gradu Crikvenici obavještavaju građane da postoji nekoliko slučajeva na koje se Odluka Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka ne odnosi. Odnosno, moguće je napustiti prebivalište uz propusnicu.
Stožer civilne zaštite Grada Crikvenice dužan je izdati propusnicu zbog vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština. Ukoliko je građanima s područja Grada Crikvenice potrebna propusnica za navedene aktivnosti, molimo da se jave na mail: stozer@crikvenica.hr ili na brojeve telefona: 051/455-461 ili 051/455-400 svakim radnim danom od 7,30-15,30 sati. Uz obavezne podatke (ime i prezime, razlog odobrenja, period važenja), potrebno je dostaviti i OIB osobe koja traži propusnicu.
Propusnice će se promptno ispunjavati te će se građanima slati elektronskim putem kako bi se smanjio osobni kontakt odnosno mogućnost širenja zaraze. U iznimnim slučajevima, propusnica će se moći dobiti osobno uz prethodnu najavu, no molimo za razumijevanje i ukoliko je to moguće, elektronsku komunikaciju.
Odluka je donesena s ciljem smanjenja kretanja stanovništva. U Gradu Crikvenici mole da zahtjevi za propusnicama budu uistinu u skladu s onim što propisuje Odluka.

error: Content is protected !!