Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card nudi deset posto popusta

U projekt se ove godine uključilo 36 poslovnih subjekata s područja gradova Crikvenice i Novog Vinodolskog i Vinodolske općine, a podijeljeni su u pet kategorija: kultura, gastronomija, suveniri, izleti i rekreacija

CRIKVENICA Kartica „Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card“ koja nudi deset posto popusta na usluge na području dvaju gradova i općine startala je sa sredinom lipnja. U projekt se ove godine uključilo 36 poslovnih subjekata s područja gradova Crikvenice i Novog Vinodolskog i Vinodolske općine, a podijeljeni su u pet kategorija: kultura, gastronomija, suveniri, izleti i rekreacija. Svaki od subjekata nudi deset posto popusta na usluge, uz predočenje turističke kartice i samo za plaćanje gotovinom. Kartica se može izdati isključivo gostima koji su prijavljeni u skladu sa zakonskim propisima, a gost je može koristiti pet dana od dana preuzimanja. Uz ostalo, u tom će razdoblju moći bolje upoznati vrijednu kulturno-povijesnu baštinu, kušati ukusna tradicionalna jela ili se uputiti na neki od zanimljivih izleta.
Projekt su 2015. godine zajednički pokrenule i realizirale turistička zajednice Crikvenice, Novog Vinodolskog i Vinodolske općine, a cilj je povećanje vanpansionske potrošnje, povećanje posjećenosti ustanova kulturno-povijesnog karaktera i atrakcija, dodatno promoviranje ponude rivijere, istraživanje profila gosta putem ankete koju ispunjava prilikom preuzimanja kartice i prilagođavanje ponude gostu.
Kartica “Crikvenica – Novi Vinodolski – Vinodol Tourist Card” moći će se preuzeti u turističko-informativnim centrima svake od triju turističkih zajednica ili kod pružatelja smještaja (hoteli, turističke agencije, kampovi, privatni iznajmljivači, ostali smještaj).
Turističke zajednice pozivaju sve pružatelje smještaja (hotele, turističke agencije, kampove, privatne iznajmljivače, ostale smještajne objekte) da besplatno preuzmu pristupnice i turističke kartice u turističko-informativnim centrima u svome mjestu te svojim gostima omoguće dodatan doživljaj u destinaciji.

error: Content is protected !!