Klapa Contra večeras u driveničkom kaštelu

Cijena ulaznice je 40 kuna. Mogu se kupiti na dan koncerta na ulazu u kaštel. Sve ulaznice kupljene za 27. srpnja, kada je koncert prekinut radi kiše vrijede i za današnji koncert

DRIVENIK Klapa Contra večeras gostuje u driveničkom kaštelu u 20,30 sati. Cijena ulaznice je 40 kuna.
Mogu se kupiti na dan koncerta na ulazu u kaštel. Sve ulaznice kupljene za 27. srpnja, kada je koncert prekinut radi kiše vrijede i za današnji koncert.
Klapa Contra sadrži kvalitetne i iskusne pjevače te nastupa isključivo koncertno, za probranu klapsku publiku. Članovi klape Contra u svojim su klapskim karijerama obilježili najplodonosnije godine u klapama Crikvenica (Eduard Šegota, 1.tenor), Iskon (Mislav Biočina, bariton), Cambi (Jozo Delaš i Duško Britvić, 2.tenori, Eduard Šegota 1.tenor, Mislav Biočina, bariton), Kampanel (Miro Trgo, bas).
Zadnje četiri godine rada klapa je postigla zapažene nastupe i visoka postignuća na relevantnim klapskim festivalima poput FDK Omiš (2016. 2.nagrada Žirija), Festivala klape Gospi u Sinju (2016. 1.mjesto žirija, 2018. 2. Mjesto žirija), Festivala klapa uz mandoline i gitare u Makarskoj (2018. 1.žirija, 2.publike).
Nakon koncerta klape Contra do dugo u noć goste će zabavljati glazbeni sastav Trio M.