Klapa Tić: Nismo mogli dobiti ljepši poklon od “bronce” na MIK-u

Tribaljci ove godine slave 20. rođendan i treće mjesto na svom drugom samostalnom nastupu na MIK-u najljepša je rođendanska torta. U sklopu slavlja slijedi 14. smotra klapa u driveničkom kaštelu te svečani koncert

TRIBALJ Muška klapa Tić iz Triblja osvojila je treće mjesto na 55. Melodijama Istre i Kvarnera sa skladbom “Na parapetu” koju potpisuju autor teksta Zlatan Marunić, autor glazbe Robert Grubišić i autori aranžmana Robert Grubišić i Ivan Nino Načinović.
“Za svoj 20. rođendan koji obilježavamo ove godine nismo mogli dobiti ljepši poklon, ističe predsjednik klape Mario Kružić.
Prošle godine klapa Tić je prvi put nastupila samostalno na MIK-u te zauzela 11. mjesto od ukupno 18 skladbi.
“Prije svega bi htio zahvaliti publici u svim gradovima ovogodišnje MIK-ove karavane, od Rijeke, Pule, Kastva, Punta, Novog Vinodolskog i Opatije jer bez glasova publike ne bi bilo ni ove nagrade. Jednako tako htio bi se zahvaliti i autorima Zlatanu Maruniću i Robertu Grubišiću te našem voditelju Ivanu Ninu Načinoviću kao i svima onima koji su dali svoj obol u organizaciji ovogodišnje MIK-ove karavane na čelu sa direktorom festivala Andrejem Bašom, ističe Kružić.
Klapu sačinjavaju Andrej Pobor (1. tenor), Dalibor Papić, Ivica Grbčić i Dino Belobrajić (2. tenor), Goran Cerović i Nikola Knez (bariton), Boris Glavan (1. bas), te Tihomir Mataja i Damir Štokan (2. bas).
Ovogodišnje obilježavanje 20. rođendana klape nastavit će se organizacijom 14. smotre klapa u driveničkom kaštelu koja će se održati 23. kolovoza.
“Do kraja godine održat ćemo i svečani koncert na kojem ćemo predstaviti i naš prvi nosač zvuka koji će sačinjavati desetak isključivo naših autorskih pjesama”, zaključuje Kružić.

error: Content is protected !!