Konstituirano vijeće Vinodolske općine: predsjednik Dean Barac

Za potpredsjednike vijeća su izabrani Glavan (HDZ) i Domijan (SDP)

BRIBIR Konstituirano je općinsko vijeće Vinodolske općine. Za predsjednika općinskog vijeća izabran je nezavisni vijećnik Dean Barac s 7 glasova. Za Barca su glasove dali HDZ-ovi vijećnici te dvoje nezavisnih, Barac i Udovičić. Šest je glasova bilo protiv. Za potpredsjednike vijeća jednoglasno su izabrani Boris Glavan (HDZ) i Snježana Domijan (SDP).
U novom vijeću će sjediti troje vijećnika iz prošlog mandata. Veterani su Božidar Zubčić, Boris Glavan i Kazimir Lučić. Sljedeće četiri godine u vijeću će sjediti i šest dama koje su za dobrodošlicu dobile cvijeće od predsjednika vijeća i načelnika Vinodolske općine Daniela Grbića. U vijeću je petero HDZ-ovih vijećnika: Tomislav Fištrović, Boris Glavan, Biserka Lončarić, Kazimir Lučić i Rene Ševerdija. SDP ima dvije vijećnice, Snježanu Domijan i Enu Redžić. HSS ima dvoje vijećnika, Božidara Zubčića i Jadranku Frković. Gordana Vlastelić je vijećnica PGS-a. Uz predsjednika, nezavisni vijećnici su Irena Udovičić i Kristijan Koščić. Po mjestima, Bribir ima šestero vijećnika, Grižane četvero, Tribalj dvojicu i Drivenik jednog vijećnika.
Načelnik općine Grbić je pozdravio vijećnike te izrazio nadu da će svi vijećnici naći zajednički jezik oko najbitnijih pitanja vezanih uz funkcioniranje općine.