Kraljevica dobila Krk 4:1, hat-trick Pičuljana

Danas smo odigrali daleko najbolju utakmicu u pripremnom periodu, komentirao je trener Kurolt

KRALJEVICA U pripremnom susretu na Oštru Kraljevica je svladala Krk 4:1 (1:0). Tri pogotka postigao je Pičuljan, a jedan gol djelo je Filipa Znamenačeka.
– Danas smo odigrali daleko najbolju utakmicu u pripremnom periodu. Kao violine, komentirao je pobjedu trener Edi Kurolt.

Kraljevica je nastupila u sastavu: Bilen, Stanišić, Mohorić, Marušić, Kocijan, B. Znamenaček, F. Znamenaček, Vujnović, Paljokaj, Rubčić, Pičuljan ( Torić, Marković, Sotošek, Pravdica, Crnković, Lo. Šupraha)

U subotu će Kraljevica odmjeriti snage s Grobničanom. Još nije definirano gdje će se igrati. Za Kraljevicu bi možda bilo najbolje na Oštru, obzirom da u nastavku prvenstva pet susreta zaredom igraju na svom terenu. Podsjetimo, jesenas se uređivao travnjak na stadionu Milana Minte Ružića pa je Kraljevica dobrim dijelom samo gostovala.

U kupu protiv Orijenta

Na Oštru se komentirao i današnji ždrijeb polufinala županijskog kupa koji je dodijelio Kraljevici domaćinstvo protiv drugoligaša Orijenta. – Najbitnije nam je da igramo doma. Stat ćemo čvrsto, a naprijed ima tko pobjeći. Orijent je prošle godine jedva pobijedio Rječinu, tek nakon penala. Vjerujem da i mi imamo šanse, smatra Kurolt.

error: Content is protected !!