Kraljevica pod stijenama Kantride

Koliko smo doznali, Kraljevica je posljednji put igrala na Kantridi prije otprilike pola stoljeća. Nastupili su juniori Kraljevice na Kvarnerskoj rivijeri

KRALJEVICA Nogometaši Kraljevice zaigrat će sutra pod stijenama Kantride u utakmici četvrte lige protiv riječke Lokomotive. Koliko smo doznali, Kraljevica je posljednji put igrala na Kantridi prije otprilike pola stoljeća. Nastupili su juniori Kraljevice na Kvarnerskoj rivijeri, negdje u u dedamdesetima ili osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Sa tribine će susret morati gledati Sotošek, koji je treći žuti zaradio u prošlome kolu, u pobjedi nad baškim Vihorom.

Nakon pobjede nad Mladosti i hattricka Štembergera, Bakrane čeka novi izazov na domaćem terenu. U goste im dolazi sastav iz Otočca. Gosti su loše otvorili sezonu porazom od Lokomotive, te nastavili sa dva remija protiv novaka u ligi. Dobra prilika za izabranike trenera Živkovića da započnu pozitivan niz. Zbog oduzimanja bodova, Borac na ljestvici ima minus tri boda. Pobjedom bi stigli do bodovne nule.