Kraljevica poziva građane da zajedno slože proračun

U gradskoj upravi poručuju građanima da uoči formiranja proračuna žele čuti prijedloge i komentare jer građani najbolje znaju što je potrebno Kraljevici

KRALJEVICA Grad Kraljevica poziva mještane da predlože projekte koje bi željeli vidjeti na području Grada Kraljevice. U gradskoj upravi poručuju građanima da žele čuti prijedloge i komentare jer građani najbolje znaju što je potrebno Kraljevici. Mišljenje građana je bitno u fazi planiranja proračuna za sljedeću godinu jer ima dovoljno vremena da se utvrdi koliko se podudaraju prioriteti građana s planiranjem razvoja Kraljevice od strane gradske uprave i proračun složi po zajedničkim željama.
Ideje i prijedlozi mogu se dostaviti u pisarnicu Grada Kraljevice, Upravni odjel za financije, lokalnu samoupravu i EU fondove, Frankopanska 1a, Kraljevica, ili putem elektronske pošte na adresu ana.prodan@kraljevica.hr. Prijedlozi se mogu poslati najkasnije do 25. listopada. Prijedlozi se dostavljaju isključivo na propisanom obrascu za prijedloge objavljenom na službenoj web stranici Grada Kraljevice (www.kraljevica.hr.)

error: Content is protected !!