Krv darivalo 78 Novljana

Akcija je održana u Domu kulture u sklopu epidemioloških mjera

NOVI VINODOLSKI Gradsko društvo Crvenog križa Novi Vinodolski u suradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka organiziralo je treću akciju dragovoljnog darivanja krvi. Akciji se odazvalo 78 darivatelja.
Zbog striktnog poštivanja mjera najviših higijenskih standarda u svrhu sprečavanja širenja koronavirusa akcija je organizirana u Domu kulture. Zato zahvala Centru za kulturu i ravnatelju Mariju Butorcu. Za vrijeme akcije, darovateljice i darovatelji su poštivali razmak od metra i pol, koristili su zaštitne maske, dezinficiralo se ruke i prostor, mjerena je temperature darivateljima.

 

 

 

 

 

Jubilarno, 50. darivanje, danas je imao Anđelko Ježić. Sve pohvale veteranima darivanja, a to su: Ivica Žeravica (52), Željko Košuljandić (56), Nikica Peričić i Saša Ćosić (57), Branko Šubert (58), Žarko Lukatela (60), Dražen Tomić (61), Goran Rubčić (63), Željko Marković (66), Ante Smojver (67), Zoran Šmit (68), Danijel Tomić (69), Ljubomir Budić (77), Raoul Paučić (78), Zoran Tikveša (81), Marinko Mataija (94) i rekorder Ivica Unković (109 darivanja).

“Za istaknuti su i Danor Katulić i Luka Rogić koji su se prvim darivanjem uključili u veliku obitelj Crvenog križa. Veliku zahvalu upućujemo našim volonterkama Ivi i Lauri”, rekla je ravnateljica GDCK Novi Vinodolski Vesna Đujić.
Sljedeća akcija planirana je za 21. prosinac.

error: Content is protected !!