ERSTE AD

Lokalni fotografi u suradnji s Udrugom 1898. nude popuste iznajmljivačima

Kvalitetne fotografije danas prodaju smještajne kapacitete, poručuje Raguž iz Udruge 1898. koja je pokrenula akciju

CRIKVENICA Udruga “Društvo za unapređenje i poljepšavanje Crikvenice i okolice 1898.” svoj angažman ulaže i u poduzetnike našega kraja koje nastoji potaknuti na međusobnu suradnju. Na taj način, konkretnim cjelogodišnjim akcijama i promocijama, želi se pomoći opstanku i jačanju lokalnih poduzetnika, što je osobito važno u ovakvim kriznim vremenima. Cilj je održivi razvoj lokalne ekonomije, tj. da čim više novca cirkulira lokalno i tako podiže kvalitetu života svih naših ljudi. Program za poduzetnike i iznajmljivače vodi Gordan Raguž. Prvi korak je povezivanje lokalnih privatnih iznajmljivača i lokalnih fotografa.

– Fotografija smještajnih jednicica zapravo je ono prvo što ostavlja dojam na svakog potencijalnog gosta. Danas se svatko trudi svoj proizvod prezentirati u što ljepšem svjetlu. U posljednje vrijeme svjedočimo okretanju prema online prodaji, a vidimo i da je sve manje gostiju “s pulta”, onih koji dolaze u destinaciju pa tek tada traže smještajne jedinice.
Svi smo postali svjesni da je oglašavanje putem booking portala i društvenih mreža preuzelo tržište i svi se polako okrećemo nekoj od tih vrsta oglašavanja. Uvjet su vrlo kvalitetne fotografije temeljem kojih bi gosti odabrali baš vaš smještaj, a ne smještaj reklamiran fotografijama iz kućne radinosti.
Kod takvih fotografija vrlo je važan način fotografiranja. Doba dana važno je zbog svjetlosti, prostor mora izgledati uredno, ne treba slikati spavaću sobu sa zgužvanom posteljinom, ili kupaonicu s ručnicima posvuda, ili kuhinjski pult s rastegnutim žicama do utičnice kafe aparata ili kuhala za vodu.
Dakle, bitni su i detalji kako sakriti žice uređaja, imati uredno izglačanu posteljinu, otvorene prozore da se vidi kako u prostor ulazi svježina… konačno, reklamiramo ljetni odmor i bitno je da se dobije dojam urednosti i čistoće. O tome svemu sigurno će vam nešto reći i profesionalni fotografi kada budu dolazili u vaš prostor zbog pripreme za slikanje, objašnjava Gordan Raguž iz Udruge “Društvo za unapređenje i poljepšavanje Crikvenice i okolice 1898.”.

Udruga u suradnji s fotografima crikveničko-vinodolskog kraja omogućuje vlasnicima smještajnih jedinica fotografiranje apartmana, soba i kuća za odmor po nižim cijenama, kako bi se smještajne jedinice bile konkurentnije na online tržištu. Fotografi nude popuste od 10-30 posto do 1. lipnja.

Sama udruga bavi se i privatnim iznajmljivačima. Svoje kontakte možete poslati na mail unapređenje crikvenica@gmail.com kako bi vas udruga na vrijeme mogla obavijestiti o pogodnostima.

Fotografi 
– Miroslav Matejčić (091/224-2767)
– Igor Ivančić (091/501-3712)
– Vedran Gašparović (095/391-7622)
– Marino Klement (097/755-3626)

error: Content is protected !!