Lovran i Otočac gosti u emisiji Plavo-zelena liga

U našem studiju u Matuljima gostovala su dvojica predsjednika, Franjo Gregov i Marko Žubrinić te igrač Lovrana Marin Starčić

U 41. emisiju Plavo-zelena liga u studiju u Matuljima stigli su gosti iz susjedstva i gosti koji su morali potegnuti sat i pol da bi stigli u naš studio. Igrač Lovrana Marin Starčić i predsjednik Lovrana Franjo Gregov osvrnuli su se na stabilnu sezonu županijskog ligaša iz Lovrana koji se nalazi u zlatnoj sredini ljestvice. Posebno su Lovranci istaknuli dobru atmosferu u klubu i mladi pogon koji je budućnost kluba te najavili gradnju pomoćnog igrališta manjih dimenzija. Naravno, tema su bili i susjedi iz Mošćeničke Drage i lokalni derbiji.

Predsjednik Otočca Marko Žubrinić nije mogao doći u boljem trenutku u našu emisiju. Treće mjesto u 4. ligi NS Rijeka, pobjeda nad liderom Kraljevicom 2:0, deset golova u dvije domaće utakmice ovog proljeća. Naravno, i razmišljanje o višem rangu. Čelnik Otočca osvrnuo se na susjedne klubove u 3. HNL Zapad i rasplet trećeligaškog prvenstva.

Predsjednik Otočca Marko Žubrinić

U emisiji možete vidjeti pobjedu Grobničana nad Cresom, Krka nad Nehajom te kako je nevrijeme odgađalo i prekidalo subotnje utakmice. I juniorsku utakmicu Rijeke i Dugopolja.