Mjesec smijeha u hotelu Malin: u petak pogledajte predstavu Čudo

Prethodne dvije predstave (Đurologija i Vla vla Vlajland) ispunile su dvoranu hotela Malin, nema sumnje da će i u petak u 19,30 sati ljubitelji komedije doći na svoje

MALINSKA Predstavom “Čudo” u petak se nastavlja manifestacija Mjesec smijeha u Malinskoj koju zajednički organiziraju hotel Malin i Turistička zajednica Malinske. Prethodne dvije predstave (Đurologija i Vla vla Vlajland) ispunile su dvoranu hotela Malin, nema sumnje da će i u petak u 19,30 sati ljubitelji komedije doći na svoje.

Za ova čudna vremena potrebno je Čudo! Nova predstava kazališta Moruzgva “Čudo” nastavak je dviju prethodnih uspješnica, Cabareta “Preko veze” i “Vla vla Vlajland” cabareta. Vlajna se vratila. Postala je predsjednica Hrvatske, bogata udovica i svjetska žena. Logični su to koraci u životu jedne čistačice. U novoj predstavi koja je već sada premijerno oduševila publiku, Eciji Ojdanić pridružio i glumac Matija Šakoronja.

Cijena ulaznice je 70 kuna. Mogu se kupiti na recepciji hotela Malin ili putem portala Moje karte.hr. U cijenu je uključeno i piće dobrodošlice. Više informacija može se dobiti putem e-maila reservations@hotelmalin.com ili telefona 051 850 234.
Nakon predstava domaćini pozivamo vas na after party i live music u naš Whisky & Wine room Muileann gdje nastupa Rino Petrović acoustic guitar.