Studio Moni preporuča: skin repair – tretman čišćenja i njege lica za sve tipove kože

Nakon izlaganja suncu vrijeme je da obnovite stanice kože

Centar ljepote studio Moni preporuča tretman za dubinsko ultrazvučno čišćenje kože lica i vrata, uz jak efekt pomlađivanja s kisikom. Vašoj koži dobro će doći ultrazvučna masaža i led terapija svjetlom.
Posebno je važno nakon sezone sunčanja vratiti koži optimalnu vlažnost, a to se efikasno može izvesti tretmanima dubinske hidratacije. Kisik se aplicira pod tlakom te tako prodire u sve slojeve kože (dermoinfuzija kisikom). Istovremeno s kisikom, u kožu se ubrizgavaju serumi s aktivnim supstancama za pomlađivanje i regeneraciju, hidrataciju, antioksidativno djelovanje, zaštita od UV zraka, protuupalno djelovanje, obnavljanje, učvršćivanje, smirivanje iritacija…
Cilj tretmana je snažno pomlađivanje kože, na način da se potakne metabolizam, da sam proizvodi kolagen. S obzirom na to da stanice površine kože odumiru svakih 30 dana, na taj način se mijenjaju novim stanicama.

Cijena tretmana je 380 kuna

Serumi koje koristimo

HYALURONIC ACID SERUM
Serum za hidrataciju i učvršćivanje svih tipova kože.
Obnavlja balans vode u koži lica, učvršćuje teksturu.
Preporuka za suhe kože.

SIRTUIN HYALURONIC SERUM
Hidratizirajući serum obogaćen proteinom mladosti (Sirtuin) za sve tipove kože. Preporuka kod prvih znakova starenja i preventivna zaštita kože.

FORTE C 12%
Čisti vitamin C za sve tipove kože. Revitalizira kožu, antioksidant, hidratacija, učvršćivanje i izbjeljivanje.

VITAMIN C SERUM
Hidratizirajući, antioksidativni serum za sve tipove kože. Stabiliziran i visoko efektan vitamin C sa dvije molekule glukoze (AA2G). Reducira diskoloracije, mijenja sintezu kolagena i fibroblasta, smiruje eritem i edem od sunca, štiti od slobodnih radikala, ublažava ekspresivne bore i linije.

PROVITAL D3 SERUM
Serum za višestruku zaštitu kože. Od UV zračenja, antimikrobna barijera na koži. Preporuka za atopični dermatitis i ekcem.

FOLIC ACID B9
R9ejuvenirajući serum za sve tipove kože. Štiti od UV zračenja korigirajući nepravilnosti i znakove starenja. Jača imunološki sistem. Zaustavlja i reducira nepravilnosti na koži dok stimulira rast stanica, hidrataciju.
Ima antihistaminsko djelovanje kod alergija.

COLLAGEN ELASTIN SERUM
Serum za hidrataciju i učvršćivanje za normalnu i suhu kožu. Sadrži hidrolizirani elastin i morski kolagen koji čini kožu elastičnom i pomaže u njenoj regeneraciji.

HYDRA REPAIR SERUM
DNA repair serum za obnavljanje i regeneraciju kože. Hidratizira i mijenja prirodnu obnovu kože te je štiti od štetnog UV zračenja. Sadrži Bifidus bakteriju i proteine mlijeka.

LIFTING FORT SERUM
Serum za intenzivno učvršćivanje kože.

CERAMIDE SERUM
Hidratizirajući serum za dehidriranu i umornu kožu. Nije za masnu i miješanu kožu. Ceramidi na koži stvaraju lipidnu barijeru štiteći je od vanjskih faktora (onečišćenja).

BIOPLACENTA SERUM
Obnavljajući, rejuvenirajući serum za sve tipove kože. Sadrži biomimetričke peptite, pet različitih faktora rasta, aminokiseline i vitamin B9. Komponente su slične ljudskoj placenti, stimuliraju rast stanica te sintezu fibroblasta i kolagena. Protiv bora, anti age, hidratacija i rejuvenacija. Preporuka koristiti nakon kemijskog pilinga.

VITAMIN B COMPLEX SERUM
Serum sa protuupalnim i antiiritacijskim djelovanjem obogaćen vitaminima B kompleksa za osjetljivu kožu sklonu dermatitisima i paukovim kapilarama. Vitamin B pomaže obnovu kože kod raznih nepravilnosti kože (bore, akne, rozacea, seboreični dermatitis). Preporuka nakon skin scrubera ili dermoabrazije.

FLASH LIFT SERUM
Serum za instant lifting i sjaj za sve tipove kože. Idealan za brze i vidljive rezultate, djelovanje počinje već nakon 5 minuta a rezultat traje i duže od 12 sati. Ostaviti 5 minuta nakon toga make up!

RETINOID C SERUM
Obnavljajući, antioksidativni serum za sve tipove kože. Poboljšava izgled i kvalitetu kože, umanjuje fine linije i bore, probleme pigmentacije i tamnih mrlja na koži. Neutralizira slobodne radikale i štiti kožu od oksidativnog stresa.

RETINOID 3% SERUM
Anaplastični, revitalizirajući serum s poboljšanim sadržajem retinoida (3%) za sve tipove kože. Poboljšava izgled i kvalitetu kože sa borama, izbjeljuje, intenzivne pigmentacije i tamne starosne mrlja.

RETINOID 10% SERUM
Anaplastični, revitalizirajući serum s poboljšanim sadržajem retinoida (10%) za sve tipove kože bez iritacije. Reducira duboke bore, intenzivne i uporne diskromije (poremećaj pigmentacije), reducira ožiljke od akni.

HYDRA CLARIFYING SERUM
Hidratantni serum za masnu kožu sklonu aknama. Balansira lučenje sebuma i smanjuje pore.

BRIGHTENING SERUM
Serum za sjaj kože sa i mrljama.

CAVIAR Ω3-Ω6 OIL
Hranjivo kavijar ulje ojačano sa Ω3-Ω6masnim kiselinama za umornu i zrelu kožu. U kombinaciji sa vitaminima F i E poboljšava funkciju kožne barijere i štiti stanične membrane. Koža je remodelirana i učvršćena.

error: Content is protected !!