Na golmanskom kampu Cotić-Starčić 20 vratara

U Ravnoj Gori treniralo se šest dana sa golmanima iz istarsko-riječke regije

RAVNA GORA Četvrti golmanski kamp “Cotić-Starčić” održao se Ravnoj Gori. Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić i ovog su puta na šestodnevnom kampu imali 20 vratara podijeljenih u četiri grupe, s kojima su vratari radili gotovo nevjerojatnih osam sati dnevno (svaka grupa po dva dvosatna treninga).

Prvi termin može se nazvati istarsko-riječki jer su u njemu sudjelovali vratari s istarsko-riječkog područja, iako ima ponekog predstavnika Istre i Kvarnera i u drugom terminu, u kojem će većina vratara stići iz ostatka Hrvatske i Slovenije.

U prvom terminu vratarska znanja upijali su Patrik Laganis, Mauro Bucaj, Mateo Horvat, Gabrijel Blažević, Mateo Paulinić, Davide Tomičić, Borna Rupenović, Noel Adamović, Leo Brajković, David Tarčuki, Matteo Fabac, Lovro Pichler, Fabijan Kiš, Teo Milotić, Petar Glavić, Erik Ofak, Ajdin Sprečo, Jakov Ivinović, Leon Tesar i Petar Matijašić.

U posjet mladim vratarima stigli su Marijan Jantoljak i Milan Rukavina iz HNK Rijeka te Zdravko Logarušić, sadašnji izbornik reprezentacije Zimbabwea koji je radio u čak šest afričkih zemalja. Njegov komentar na društvenim mrežama sve je rekao:”Vrhunski rad, vrhunska organizacija. Najbolji golmanski kamp u Hrvatskoj.”

Naravno da je to veliki poticaj trenerskom dvojcu Aleksandru Starčiću i Aleksi Cotiću koji su s kampa kućama stigli umorni, ali zadovoljni i ponosni na klince.

Doktorica Vesna Janko Radovan prisutna je 24 sata te je velika sigurnost za sve sudionike, a kompletna organizacija je na zavidnoj razini zbog Romine Cotić koja pazi i na najmanje detalje. Od ovog puta je cjelokupni „staff“ kampa povećan za Teu Cotić koja je zadužena za slike i snimanje dijelova kampa. Drugi termin ljetnog kampa Cotić-Starčić započinje u utorak 21. srpnja i trajat će do nedjelje 26. srpnja.

error: Content is protected !!