Na Lignjadi u Bakarcu 24 ekipe, pobjeda para Horvat – Šalov

Drugo mjesto osvojio je par Buretić – Sabo, a treće Ružić – Grbčić

BAKARAC Četvrta Lignjada u Bakarcu, u organizaciji Ribarskog športskog kluba Tunera Bakarac, opet je imala rekordni odaziv. Sudjelovale su 24 ekipe iz Bakarca, Kraljevice, Šmrike, Hreljina, Novog Vinodolskog, Grobnika i Slovenije. Dvije više no lani, što je još veći uspjeh kad se zna da se živi pod psihozom korone. Lignjolovci se mogu pohvaliti ulovom 81 lignje koje su ukupno težile 85 kilograma.

Pobjednici: Šalov i Horvat

Natjecatelje i nije poslužilo vrijeme. U prohladnu jesensku večer, sa 10 stupnjeva, ušuljala se i kiša, no zagrijala se atmosfera u domu u Bakarcu, na proglašenju pobjednika. Najuspješniju ekipu čine Stjepan Horvat i Robert Šalov iz Bakarca s ulovom od 17 lignji teških 1,91 kilogram. Drugo mjesto pripalo je paru Marko Buretić – Žarko Sabo iz Bakarca zahvaljujući ulovu 16 lignji teških 1,35 kilogram. Broncu su osvojili Aldo Ružić (Bakarac) i Branko Grbčić (Jadranovo). Mogu se pohvaliti sa sedam lignji teških 0,85 kilograma. Najlakša lignja od 4 dkg plijen je ekipe Kile – Marta dok je najtežu lignju (30 dkg) ulovio par Davor – Dario.

“Hvala svim sudionicima, hvala na potpori Gradu Kraljevici i TZ Grada Kraljevice. Sljedeće godine vidimo se u još većem broju jer, znamo svi, svake godine rušimo rekord u broju natjecatelja”, poručio je predsjednik RŠK Tunera Jakov Dorić.

Organizatori

Tko je pobjednik?

Brončana ekipa

Srebrni lignjolovac

error: Content is protected !!