Nagradni fond Zimske malonogometne lige Senj 25 tisuća kuna

Pobjednika seniorskog turnira čeka 12 tisuća kuna, u veteranskoj konkurenciji nagrada pobjedniku je 3.000 kuna

SENJ Ove godine će se održati 24. izdanje senjske Zimske malonogometne lige koju organizira Grad Senj, Turistička zajednica Grada Senja i Gradsko komunalno društvo Senj, pod pokroviteljstvom Hrvatskog nogometnog saveza i Zajednice sportova Ličko-senjske županije. Liga će u svom 24. izdanju ponovno ugostiti brojne malonogometaše iz cijele regije pa i šire. Seniori će na parket Senjske dvorane krenuti prvi. Otvaranje lige će biti sa prvim seniorskim utakmicama u petak (14. siječnja) u 17 sati, a završiti u nedjelju (16. siječnja). Veterani će početi sa ligom u subotu 22. siječnja i igrat će u naredna tri vikenda, sve do 6. veljače.

Ukupni fond nagrada će biti 25 tisuća kuna. Pobjednika seniorskog turnira čeka 12 tisuća kuna, drugoplasiranu ekipu 5 tisuća kuna, a trećeplasiranu 2 tisuće kuna. Pobjednike u veteranskoj konkurenciji čeka nagrada od 3.000 kuna, drugoplasiranu ekipu 2.000 kuna, a trećeplasiranu 1.000 kuna.

Kao i kod prošlog izdanja velika pažnja će se posvetiti mladima. Ohrabreni odazivom i impresijama kod prošlog izdanja, ove godine nastupit će četiri kategorije mlađih dobnih skupina: kadeti, pioniri, mlađi pioniri i početnici. Njihova liga počinje 22. siječnja, kao veteranska i trajati će do 6. veljače.

Uz novčane nagrade, najbolje momčadi će dobiti pehare i medalje dok će najbolje mlade momčadi dobiti poklone Hrvatskog nogometnog saveza. Prijave za seniore traju do četvrtka (13. siječnja), za veterane do 20. siječnja te za mlađe dobne kategorije do 20. siječnja. Ždrijeb za seniore će se održati 13. siječnja u 18 sati u Sportskoj dvorani Robert Barbić – Beli.
Liga će biti organizirana u skladu sa svim epidemiološkim mjerama i mole se sudionici i posjetitelji da ih se pridržavaju.

error: Content is protected !!