Naprijed krenuo u pripreme: na prvom treningu 25 igrača

U klub su došli Bobošević, Čanković, Herman i Jagić

HRELJIN Naprijed je krenuo u pripreme za novu sezonu. Novi trener Karlo Đivoje i njegov pomoćnik Marko Čop na prvom treningu na Lonji imali su na raspolaganju 25 igrača: Barišić, Begić, Drenik, Kauzlarić, Kuši, Pirić, Pleše, Polić, Radošević, Simanović, Tomljanović, Tobisch Tijan, Brkić, Ožbolt, Jakovljević, Čanković, Jagić, Đivoje, Vlah, Balen, Tadej, Šimić, Bobošević i Lužaić. Prvoj ekipi priključeni su juniori. Igrače je na prvom treningu pozdravila nova uprava, a prvo ovosezonsko druženje nije moglo proći bez lagane bure koji je nosila svježinu na Lonju.

U redovima Hreljana četiri nova imena. Luka Čanković pojačanje je iz Pomorca, Matej Bobošević vratio se iz Turbine, Filip Jagić stigao je iz Borca. Još nekoliko igrača priključit će se pripremama. Na vrata Naprijeda trebao bi stati Igor Herman koji je stigao iz Nehaja. U kadru su još Leskur, Mance, Pašuld, Rukavina, Lukačić i Bruketa.

Klub je u ljetnoj stanci napustio kapetan Ciani koji je odlučio staviti točku na karijeri i posvetiti se radu s mladima u Pomorcu.