Naručite božićne kolače Rakarovih, u Oris cateringu

Kilogram kolača stoji 140 kuna. Mogu se naručiti paketi od pola kilograma i kilograma. Narudžbe se primaju do 3. prosinca

NOVI VINODOLSKI Obiteljska firma Oris catering iz Novog Vinodolskog može se pohvaliti dugom tradicijom u ugostiteljstvu. Već četvrta generacija Rakarovih se školuje za ugostitelje. U sklopu firme posluje dobro poznata Pizzeria Nava u Novom Vinodolskom. Dio Oris cateringa je restoran Muroskva u Mitan marini, to je objekt u kojem se organiziraju događanja za veći broj ljudi te objekt u kojem se priprema catering. Treći objekt koji posluje pod kapom Oris cateringa je restoran Marengo, lokal s mediteranskom kuhinjom koji radi cijele godine.

Četvrti segment poslovanja firme Oris cateringa je sam catering. U božićno doba u segmentu cateringa najviše posla ima oko pripreme izvrsnih kolača. Ljubitelji slatkih okusa rado naručuju božićne kolače Rakarovih.

Kilogram božićnih kolača stoji 140 kuna. Mogu se naručiti paketi od pola kilograma i kilograma. Narudžbe se primaju do 3. prosinca. Oris catering preporučuje što ranije naručiti kolače jer je interes za kolačima velik.

Slatka ponuda nije vezana samo uz Božić. Cijele godine možete naručiti kolače i torte. Preporuka je naručiti kolače četiri-pet dana unaprijed. Slastice se mogu probati u sva tri objekta, Pizzeriji Nava te restoranima Muroskva i Marengo. Slastice mogu doći na vaš stol zahvaljujući dostavi. Oris catering na vašu adresu isporučit će, ako poželite, samo jedan kolač. Dostava radi od jutarnjih do večernjih sati.

Oris catering d.o.o. za ugostiteljstvo i turizam

Senjska 14, 51250 Novi Vinodolski

+385 (0)95 721 00 00

svemir.rakar@oris-catering.hr

www.oris-catering.hr