Nekretnina tjedna: obnovljena kuća, s tri apartmana, u starom gradu u Novom

Svakako nekretnina vrijedna pažnje, izgrađena davnih godina, a za razliku od mnogih u susjedstvu potpuno renovirana

NOVI VINODOLSKI Prodaje se kuća u centru Novog Vinodolskog, s tri apartmana, ukupne površine 80 kvadrata. Nalazi se u slijepoj ulici, daleko od gužve i vreve glavnog trga, ali opet blizu svih sadržaja. Kuća je potpuno renovirana 2014. godine, od podova do zidova. Sastoji se od tri studio apartmana, trenutno se koristi u turističke svrhe i izdaje se kao kuća za odmor. Kuća ima dvije terase. Jednu od 50m2, s grillom i terasom. I drugu, s predivnim pogledom na susjedne krovove, more, otoke. U podrumu je konoba veličine 25m2, koja se trenutno koristi za odlaganje stvari, ali ima veliki potencijal jer je prostor iskoristiv kao konoba za druženje i slobodno vrijeme.
Ovo je svakako nekretnina koja zaslužuje pažnju iz razloga što je kuća izgrađena davnih godina, a za razliku od mnogih u susjedstvu, potpuno renovirana.

Dragi klijenti, razgled nekretnine moguć je uz potpisivanje posredničkog ugovora, koji je osnova za daljnje pregovore, razgovore i dogovore, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.

Cijena 160.000 € (1,203.169 kn)