DVD San Marino treći na Memorijalu Jasmina Filipovića

Prvo mjesto u obje konkurencije osvojio je DVD Granešina iz Zagreba

NOVI VINODOLSKI U organizaciji DVD-a San Marino – Novi Vinodolski održano je 15. memorijalno natjecanje u znak sjećanja na istaknutog člana
vatrogasne organizacije i jednog od najaktivnijih mladih novljanskih vatrogasaca Jasmina Filipovića koji je prerano otišao prije 15 godina. Na memorijalu se okupilo 23 ekipe iz šest županija koje su prikazale izuzetnu spremnost i ostvarile odlične rezultate.
U ženskoj kategoriji uvjerljivo najbolja bila je ekipa DVD-a Granešine iz Zagreba ispred ekipa DVD-a Hrašće i DVD-a Sušak. U muškoj kategoriji, konkurencija je bila izuzetno jaka. Najbolji rezultat ostvarila je također ekipa DVD-a Granešina. Drugoplasirana je ekipa DVD Buševec, a treće mjesto osvojila je ekipa domaćina DVD San Marino – Novi Vinodolski. Prvi puta u 15 godina memorijala jedan DVD osvojio je pobjede u muškoj i ženskoj kategoriji.

Kao i svake godine pokrovitelj memorijala bio je Grad Novi Vinodolski, a veliku pomoć u organizaciji su i ove godine dali Vulkan – Nova i RAM Rijeka sa vlasnikom Rajkom Vukelićem i Županijska vatrogasna zajednica. Zahvalnice, priznanja, pehare i medalje najboljima su uručili predstavnici DVD-a San Marino – Novi Vinodolski Ivan Baričević i Valentino Topolovec, Županijski zapovjednik Mladen Šćulac, Rajko Vukelić, i predstavnici obitelji Filipović. Ispred organizatora riječi zahvale uputio je tajnik Velibor Topolovec i pozvao sve prisutne da se okupe i na 16. Memorijalu.

error: Content is protected !!