Objavljen i peti digitalni album BJ AntiCorona Party

Album na YouTubeu nudi deset skladbi “dugih” 50 minuta

DRAMALJ BJ Promotions ponosno objavljuje da je na YouTubeu objavljen “BJ AntiCorona Party Vol. 5”, novi nastavak kulturno – humanitarnog projekta započetog lanjskog travnja.
Ekipa na relaciji Zagreb – Rijeka – New York – Sisak – Maribor – Dramalj je u „BJ AntiCorona Party Vol. 5“ upakirala deset skladbi sa 50 minuta besplatne glazbe, uključujući i šest glazbenih premijera i četiri rariteta za relax i zabavu uvijek prebrojnih COVID-19 kućnih pritvorenika i žrtava novih potresa.

Obuhvaćeno je razdoblje od 35 godina glazbene povijesti u Hrvata. Od senzacionalnih novootkrivenih koncertnih snimki Pankrta iz 1985. godine i The Dubliners iz 1996. godine, rariteta Cul-de-sac, Hausera, Dičića, Mojo Stuff Band… pa sve do najnovijih skladbi prevažnih L.H.D., Bezgeta & Matošića, Franolića & co., Astrid Kuljanić. Pregršt dobre glazbe s hrvatske, irske i slovenske glazbene scene.

Zanimljiva je i statistika prvih pet AntiCorona albuma. U više od tri sata programa objavljene su 43 skladbe na osam jezika, u izvedbi 30 izvođača iz deset zemalja. Sve masterirano u sedam studija u četiri zemlje. Projekt se pretvorio u ozbiljan međunarodni kulturni poduhvat. Čak 21 skladba je premijerno objavljena, a ostatak čine rariteti.

https://www.youtube.com/watch?v=zaQmNue74L4&t=1038s