Obje nedjeljne maškarane povorke po planu

Prognoza je najavljivala kišu pa se kao rezervna solucija za dječju povorku spominjala dvorana, no ne prema najnovijoj prognozi, kiša će se koncentirati na noć

CRIKVENICA Obje nedjeljne maškarane povorke u Crikvenici održat će se na otvorenom, potvrđeno je iz TZ Grada Crikvenice koja organizira maškare u Crikvenici. Prijetila je kiša pa se kao rezervna solucija za dječju maškaranu povorku spominjala gradska sportska dvorana. No, prema najnovijoj prognozi, kiša će se koncentirati na noćne i rane jutarnje sate i trebala bi ostaviti povorke s dvije tisuće maškara na miru.
Dječja povorka kreće u 11 sati, a Velika maškarana povorka u 14 sati. Obje startaju kod ulaza u glavnu gradsku plažu i u veselom ritmu stižu do Trga Stjepana Radića, gdje ih očekuje nastavak zabave.
Regionalna news mreža prenosit će uživo dvije crikveničke maškarane povorke. To znači da ćete Dječju i Veliku maškaranu povorku moći pratiti na portalima: Tunera.info, Podučkun.net, Torpedo.media i Lanterna.news, dok je za tehnički dio prijenosa zadužena tvrtka Pro Rec. Povorke će se snimati s pet kamera, što jamči potpun doživljaj, gdje god bili uz portale Regionalne news mreže.

Sutra će već od jutra biti živo u centru Crikvenice. U deset sati starta Humanitarni maškarani obrtnički kotlić, u sklopu kojega će 11 ekipa obrtnika kuhati gulaš. Sudjelovat će obrtnici iz Primorsko-goranske županije, Požeško-slavonske županije, Crikvenice, Novog Vinodolskog, Rijeke, Pazina, otoka Krka, Vrbovskoga, Karlovca, Duge Rese, Krapinskih toplica i Stubice, a poseban će gost biti predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec. Vesele će ekipe kuhati otprilike dva sata, nakon čega slijedi podjela hrane i druženje uz Bribirske tamburaše. Prikupljena će se sredstva donirati Srednjoj školi
Zabava se navečer nastavlja u sportskoj dvorani. Goste će najprije zagrijati grupa Point, a zatim slijedi maškarana zabava uz Koktelse.