Objekt na igralištu NK Borca pod krovom do travnja

Sportski kompleks NK Borca zadovoljit će sve kriterije za natjecanje u trećem stupnju HNS-a od natjecateljske sezone 2022/23.

BAKAR Napreduje gradnja sportskog kompleksa Nogometnog kluba Borac započeta u kolovozu. Završeni su armirano-betonski i zidarski radovi te kompliciran razvod vodovodne i kanalizacijske infrastrukture. Naime, izvođači su se susreli s problemima vezanim uz vodovodnu mrežu, a dočekalo ih je izuzetno složeno tlo, kombinacija gline i lapora. U međuvremenu se moralo u suradnji s Hrvatskim cestama sanirati načeti nasip Jadranske magistrale koja prolazi tik iznad klupskog kompleksa. Dinamika radova sugerira da će radovi biti završeni po planu, u travnju. Vrijednost radova iznosi gotovo 2,2 milijuna kuna bez PDV-a. Izvođač je zajednica ponuditelja Kalun gradnja i Ri-Ma iz Klane.

Sportski kompleks NK Borca zadovoljit će sve kriterije za natjecanje u trećem stupnju Hrvatskog nogometnog saveza od natjecateljske sezone 2022/23. Zgrada će se protezati 50 metara u dužinu i ponuditi 760 kvadrata zatvorenog prostora. U prizemlju će smjestiti svlačionice, popratni sportski sadržaji i ugostiteljski prostor. Prva etaža planirana je za prostore za rekreaciju i odmor sportaša.

error: Content is protected !!