ERSTE AD

Otvoren prestižni CIHT, konferencija o zdravstvenom turizmu

U hotelu Katarina u Selcu okupilo se 150 domaćih i inozemnih stručnjaka iz područja zdravstva i turizma

SELCE Otvorena je Crikvenica International Health Tourism konferencija (CIHT) u hotelu Katarina u Selcu. Konferenciju o zdravstvenom turizmu organizira TZ Grada Crikvenice, u suradnji s Thalassotherapijom Crikvenica, Klasterom zdravstvenog turizma Kvarnera te Poliklinikom Terme Selce.  Konferencija je okupila 150 domaćih i inozemnih stručnjaka iz područja zdravstva i turizma.

Čestitke obitelji Brozičević

Crikveničke snage na CIHT-u, u društvu kolege Mozetiča

 

 

 

 

 

 

Skup su dolaskom počastili državni tajnik u Ministarstvu turizma Tonči Glavina i izaslanik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, pomoćnica ministra turizma Monika Udovičić, pomoćnik ministra zdravstva Mate Car, pomoćnica ministra regionalnog razvoja Ana Odak, pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstvo. Sudionike su pozdravili predsjednik gradskog vijeća Crikvenice Josip Friš, v.d. ravnateljica Thalassotherapije Božica Magašić, direktorica TZ Grada Crikvenice Marijana Biondić, direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov te predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera Vladimir Mozetič.
Na početku konferencije TZ Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma uručili su prigodne poklone obitelji Brozičević u zahvalu za promociju zdravstvenog turizma i crikveničke rivijere.

Predsjednik gradskog vijeća Crikvenice Friš

Direktorica TZ Grada Crikvenice Biondić

 

 

 

 

 

 

Na skupu se podsjetilo da je prije dvije godine Crikvenica proglašena najuspješnijom destinacijom zdravlja u Hrvatskoj dok je ove godine Crikvenica ušla u finale istog izbora. Istaknuto je da je ovogodišnji CIHT najkvalitetniji dosad. U Selce su došli autoriteti zdravstvenog turizma iz SAD, Britanije i Indije.
Konferencija će, između ostalog, ugostiti prof.dr.sc. Marija Škugora dr.med., voditelja Catherine & Edward Lozick zavoda za endokrinologiju i metabolizam te voditelja centra za obrazovanje pri klinici u Clevelandu te Rahul Kashyapa, dr.med. – znanstvenika i liječnika Intenzivne medicine s akademskim zvanjem docenta anesteziologije u Mayo klinici u Minnesoti.

error: Content is protected !!