ERSTE AD

PAR i Udruženje obrtnika potpisali suradnju u području obrazovanja

Visoka poslovna škola PAR nudi zanimljive programe s popustima za 750 obrtnika Crikvenice i Vinodolske općine te članove njihove uže obitelji

CRIKVENICA Sporazum o suradnji u području obrazovanja potpisali su dekanica PAR-a doc. dr. sc. Gordana Nikolić i predsjednik Udruženja obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine Kristijan Košćić. Suradnjom se osigurava popust od 20 posto na cijenu odabranog obrazovnog programa u ponudi Visoke poslovne škole PAR, ne samo za članove Udruženja već i za članove njihove uže obitelji. Riječ je o programima obrazovanja koji uključuju i studijske programe preddiplomskog i diplomskog studija te programe cjeloživotnog obrazovanja.

Dekanica Nikolić pojasnila je u Crikvenici da je cjeloživotno učenje proces unapređenja znanja, vještina i ostvarenja individualnih ciljeva, bilo profesionalnih ili osobnih.
– Neprekidnim učenjem pojedinac povećava svoju konkurentnost, i uključuje se u sve aspekte društvenog života, poručila je gošća iz Rijeke.

Na potpisivanju ugovora je istaknuto da cjeloživotno obrazovanje obuhvaća organizirano učenje kroz obrazovne institucije kao što je PAR, ali također ima za cilj učenje novih te usavršavanje postojećih znanja i vještina za osobni i profesionalni rast koji pridonose kvaliteti rada i boljem pozicioniranju na tržištu.

Dekanica Nikolić također je predstavila Udruženju obrtnika programe koje PAR provodi, a to su preddiplomski studij Poslovno upravljanje i novi studij Upravljanje u gastronomiji i restoraterstvu, kao i diplomske smjerove Upravljanje financijama, Upravljanje malim i srednjim poduzećima te Upravljanje u sportu. Pozvala je članove da se pridruže stručnom usavršavanju za voditelja izrade i provedbe EU projekata koje počinje 15. veljače, dok za voditelja digitalnog marketinga započinje 15. ožujka, a već se vrše i predbilježbe na studijske programe.

Zadovoljan suradnjom je i predsjednik Udruženja koje okuplja 750 obrtnika.
– Potpisali smo vrlo kvalitetan ugovor. Mislim da će programi biti vrlo korisni obrtnicima jer i sami znaju da moraju biti sve: menadžeri, nabava, direktori i radna snaga.

error: Content is protected !!