Peta Fešta od kilometra ispunjena šetačima

Kad bi se birala atrakcija broj jedan, primat bi vjerojatno odnijeli hodači na štulama. No, dobru konkurenciju imali bi u štandu gdje su se oslikavala dječja lica

NOVI VINODOLSKI Fešta od kilometra vratila se peti put u Novi Vinodolski, nakon pauze od dvije godine, u punom sjaju. Obala Petra Krešimira IV, znana i kao bribirska obala, nakrcala se šetačima u dužini od kilometra. Kolone šetača formirale su se već kod kružnog toka. Postojao je samo jedan pravac. Fešta od kilometra koja se raširila od istočnog ulaza na šetnicu, sve do ugostiteljskog lokala Bonaca. Šetnicom se teško prolazilo. Našlo se sadržaja za svačiji ukus.

Kad bi se birala atrakcija broj jedan, primat bi vjerojatno odnijeli hodači na štulama. No, dobru konkurenciju imali bi u štandu gdje su se oslikavala dječja lica. Nešto stariji gurmani, najradije su se zaustavljali kod štanda Ružice Vinodola. Rezao se pršut i kušalo vino. Na pet lokacija svirala je glazba. Netko je bio koncentriran na niz štandova koji su nudili “od igle do lokomotive”, a mlađa ekipa nije bila impresionirana nakrcanom šetnicom već je uživala u piciginu, sve dok noć nije progutala morsko igralište. Peta fešta zaslužila je pet. Uz želju da pauze ne ometaju “radovan rad” krajem srpnja na šetnici u strogom susjedstvu Vinodolskog kanala.

error: Content is protected !!