Plavo-zelena liga: gost Elvis Brajković, a Oskar Valenčić priča kako se izvješćivalo s utakmica prije 50 godina

Možete vidjeti golove s utakmica Grobničan – Krk, Crikvenica – Vinodol i Borac – Klana

Dan nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije, u 32. emisiji Plavo-zelena liga gostovao je Elvis Brajković. Igrač koji je sudjelovao u prvoj velikoj pobjedi hrvatske reprezentacije, protiv Italije u Palermu 1994. godine i trener Pazinke, najugodnijeg iznenađenja jeseni u 3. HNL Zapad. Brajković se osvrnuo na lijep jesenski niz kluba iz Pazina, vrlo neizvjesnu ligu, na pazinski bazen u kojem se uvijek nađe talenata, na muke po koroni s kojima se klubovi susreću već drugu sezonu.

Oskar Valenčić

U emisiji možete vidjeti ključne trenutke s utakmica Grobničan – Krk, Crikvenica – Vinodol i Borac – Klana. Najzanimljiviji je svakako gol kapetana Borca Denisa Dukađina.

U Klani smo posjetili Oskara Valenčića. Nekad je svako naše malo mjesto imalo svog sportskog dopisnika, a knjiga se s desetak imena (Kirigina iz Opatija, Pište Lončarića iz Crikvenice, Dražića iz Novog, Atanaskovića iz Senja, Klepca s Grobnika, Miće Perovića iz Rijeke…) svela na Oskara, zaljubljenika u Klanu, nogomet i sportsko novinarstvo u kojem je prisutan još od 1974. godine. Kako su se slali izvještaji s nogometnih utakmica sedamdesetih? Nevjerojatna priča za današnje generacije.