Plavo-zeleno finale ove godine na Hreljinu, domaćin slavljenik Naprijed

Revijalna utakmica, na kojoj ćemo proglasiti najbolje igrače, strijelce, vratare i trenere u aktualnoj sezoni, igra se u petak 3. lipnja i dio je obilježavanja 100. rođendana Naprijeda

HRELJIN Ovogodišnje Plavo-zeleno finale, revijalna utakmica koja na kraju nogometne sezone okuplja istaknute igrače 38 klubova 2. HNL, 3. HNL Zapad, 4. ligi NS Rijeka te prve i druge županijske lige, odigrat će točno za mjesec dana, u petak 3. lipnja. Lani je domaćin bio OŠK Omišalj povodom 90 godina kluba, a ove godine domaćin je NK Naprijed koji slavi 100 godina kluba. Ove godine tribine su otvorene pa se očekuje veliko nogometno druženje na Lonji, gdje ćemo uoči utakmice proglasiti najbolje igrače, strijelce, vratare i trenere u aktualnoj sezoni.
Revijalnu utakmicu je uživo, s javljanjima iz TV studija na igralištu OŠK Omišlja, prenosila internet televizija Novinet TV. Prijenos je lani trajao dva sata, a pratilo ga je 5 tisuća gledatelja. I ove godine ide direktni prijenos s igrališta Lonja na Hreljinu.

Najbolji igrači, strijelci, vratar i i treneri u sezoni 2020/21.

Plavo-zeleno finale je pokrenula emisija Plavo-zelena liga koja prati nogometna događanja na području Nogometnog središta Rijeka odnosno na području triju županija (Primorsko-goranska, Istarska i Ličko-senjska). Emisija je pokrenuta prije godinu i pol, emitira se svakog ponedjeljka (dok traje sezona) na internet televiziji Novinet te distribuira putem YouTube kanala Novinet te Facebook stranica portala udruženih u Novinet mrežu, a to su: Podučkun.net, Torpedo.media, Tunera.info i Bodulija.net. Dosad su emitirane 44 emisije koje u prosjeku prati 4.000 gledatelja.

Ove godine Plavo-zeleno finale ispunit će tribine Lonje u petak 3. lipnja

error: Content is protected !!