Poduzetnički centar Vinodol klijenta “vodio” do potpore vrijedne 200 tisuća eura

Radi se o projektu “Izgradnja stambene građevine i pomoćne građevine – vanjski bazen” u opatijskom zaleđu

NOVI VINODOLSKI Dokaz uspješnog poslovanja Poduzetničkog centra Vinodol u pripremi i provedbi EU projekata potvrđen je još jednom pozitivnom ocjenom Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. PC Vinodol pripremio je dokumentaciju i prijavio projekt poduzetnika iz opatijskog zaleđa te klijentu osigurao 200 tisuća bespovratnih eura. Radi se o projektu “Izgradnja stambene građevine i pomoćne građevine – vanjski bazen” na Natječaj za provedbu Podmjere 6.4. “Ulaganja u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti” – provedba tipa operacije 6.4.1. “Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”.

Natječajem je otvorena mogućnost za dobivanje sredstava za razvoj postojeće nepoljoprivredne djelatnosti, uz očuvanje postojećih ili stvaranje novih radnih mjesta, s ciljem smanjenja depopulacije i poticanja održivog razvoja ruralnih područja. Projekt poduzetnika uspješno je prošao administrativnu obradu te je odlukom o dodjeli sredstava poduzetniku odobreno 200 tisuća eura, što je maksimalni iznos koji se na spomenutom Natječaju može odobriti jednom korisniku, objašnjavaju u PC Vinodol.

Budući da su prijave projekata na natječaje za bespovratna sredstva iz EU fondova vrlo složena, PC Vinodol stoji na raspolaganju zainteresiranim poduzetnicima za savjetovanje u svezi mogućnosti prijave, za pomoć u prikupljanju dokumentacije te samom apliciranju na ciljane natječaje.

FOTO Gabrielle Henderson (Unsplash)

error: Content is protected !!