Polonijo: Nemojte dopustiti da stranačke vojske odlučuju umjesto vas 

Birajte ljude koji će raditi, a ne kalkulirati za svoje male osobne koristi i povlastice”, poručuje nositeljica nezavisne liste na nedjeljnim izborima za MO Crikvenica Centar

Crikvenica – Na izbore za MO Crikvenica Centar u nedjelju izlazi i nezavisna lista koju predvodi Sonja Polonijo. Na nezavisnoj listi su Gordan Raguž, Marija Mrakovčić, Damir Zbašnik, Anđelka Radil, Iva Matejčić i Adriana Car Mihec.

„Ovo su mali komunalni izbori na kojima građani imaju priliku glasati za ljude u koje imaju povjerenja da će učiniti sve što je moguće da se ravnopravno urede i održavaju svi dijelovi grada. Kroz male komunalne akcije MO mogu izabrati projekte i platiti uređenje nekog dijela mjesta. MO mogu ukazivati gradskoj vlasti na problematične lokacije i predlagati načine njihova rješavanja. Mogu se izboriti za ono što je važno građanima. Grad Crikvenica živi od turizma, a kvalitetnog turizma nema u neurednom i neuređenom Gradu. Obično jako malo ljudi izađe na ove izbore. Time se prepušta stranačkoj vojsci da odlučuje umjesto nas, a nama onda samo preostane tračati i grintati da ništa ne valja. Pokušajmo napraviti bolje, ne dajmo da drugi odlučuje za nas. Izađite na ove izbore s ljudskim licem, odlučite se za onu listu u koju vjerujete (ili barem kojoj najmanje ne vjerujete). Birajte ljude koji će se potruditi, pitati vas što želite, dolaziti na sastanke MO, donositi odluke koje želite da budu donesene, boriti se za njihovo kvalitetno izvršenje. Birajte ljude koji će raditi, a ne kalkulirati za svoje male osobne koristi i povlastice”, poručuje Sonja Polonijo.

Nezavisna lista zalagat će se za uređenje pješačkih puteva prema moru, za uređenje malih zelenih površina, za prepoznavanje kritičnih točaka kad je riječ o čišćenju te pojačano čišćenje na tim lokacijama. Lista Sonje Polonijo tražit će izradu popisa neuređenih površina, uvesti uredovno vrijeme MO za građane, inzistirati na komunikaciji putem društvenih mreža te prikupljati prijedloge stanovnika.

error: Content is protected !!