Poticaje Vinodolske općine dobilo 16 poduzetnika

Čuvajte svoja radna mjesta, vi ste budućnost Vinodolske općine, poručio je načelnik Karlić

BRIBIR Vinodolska općina svečano je dodijelila potpore poduzetnicima. Na račune 16 poduzetnika leći će 100 tisuća kuna. Sredstva će se uglavnom iskoristiti za kupnju opreme. Ovo je treća godina u kojoj Vinodolska općina dodjeljuje poticaje, a prvi put poticaje dobiva osmero poduzetnika.
Načelnik Vinodolske općine Marijan Karlić je poručio poduzetnicima: Čuvajte svoja radna mjesta, vi ste budućnost Vinodolske općine. Naša sredstva nisu velika, u okviru mogućnosti, a još ćemo vidjeti u sljedećoj godini što možemo učiniti za pojedina zanimanja, uz pomoć države. U ime poduzetnika zahvalio se Mihica Blažičević.
Na popisu poduzetnika koji su dobili poticaje su: Forza professional, Ortopedix, obrt za glazbenu poduku Fortissimo, obrt za knjigovodstvene usluge Vlastelić, obrt za ugostiteljstvo TIZ, Servis za čišćenje Sjaj, Azimut, Centar zdravlja Onda, Obrt za čišćenje Perković, Frizerski salon Nicol, Obrt za obradu metala Mihica, Frizerski salon NO AN, Obrt za elekstroinstalacije Balas, Salon za uljepšavanje Jasna, Elektroinstalacijski obrt 2D i Glass Studio.

error: Content is protected !!