Povratak na Kantridu – Zapadna tribina rasprodana u prvim satima prodaje

Količina prodanih ulaznica u prvih 12 sati broji se u tisućama – nakon samo nekoliko sati rasprodana je Armadina D tribina, a osim u Hrvatskoj potražnja je zabilježena i u zemljama regije

Rijeka – Čini se kako će i ove godine kultni Stadion biti popunjen do posljednjeg mjesta, a mnogi navijači pobrinuli su se da ulaznice u njihove ruke stignu na vrijeme! Već nakon pola noći prodano je nekoliko stotina ulaznica, a najvjerniji navijači od jutarnjih su sati čekali u redu ispred Dallas Music Shopa. Količina prodanih ulaznica u prvih 12 sati broji se u tisućama – nakon samo nekoliko sati rasprodana je Armadina D tribina, a osim u Hrvatskoj potražnja je zabilježena i u zemljama regije. Svi koji su 12. listopada rezervirali za Povratak pod bijele stijene još uvijek stignu nabaviti ulaznice koje će se, sudeći prema interesu, ponovno rasprodati u vrlo kratkom roku.

„S nestrpljenjem smo čekali prvi dan prodaje ulaznica i izuzetno smo zadovoljni što se naša tribina rasprodala nakon samo nekoliko sati. Vraćamo se u naš jedini dom koji u nama budi posebne emocije i iz tog razloga pripremamo jedinstvenu koreografiju.“ – izjavio je Dejan Božić, predsjednik KN Armada.

error: Content is protected !!