Ne zazirite od malih prostorija, otkrivamo vam njihove prednosti

Mnogi zaziru od svojih malih prostorija, iznenadili biste se koliko mali prostori imaju vrlina

Mnogi zaziru od svojih malih prostorija ili pri kupnji doma isključuju taj izbor, te se upravo zbog toga često mogu pročitati savjeti o tome kako ih urediti kako bi se vizualno učinili veći. Međutim, iznenadili biste se koliko mali prostori imaju vrlina, stoga smo odlučili istražiti koje su to u pitanju i zašto biste uopće trebali zavoljeti svoje male prostorije! U male prostorije vodi vas dizajnerica interijera Nina Jović.

Toplina
Toplina i ambijent koju prostorija manjih dimenzija može pružiti ne može se mjeriti s onom koju pruža velika prostorija. Mali dodaci imat će puno veći utjecaj te će lakše doći do izražaja, a malu prostoriju svakako je lakše urediti nego veliku, pritom pazeći da se ne natrpa. Također, ako se odlučite na promjenu, puno ju je lakše izvesti.

FOTO dostallucie

FOTO mycityapartment

Lakše čišćenje
Jedna od najvećih prednosti – brže i lakše čišćenje. Za one koji ne žele trošiti sate na organizaciju i ogromnu energiju na čišćenje prostora, a ipak žele svakodnevni čisti i ugodan ambijent, male prostorije su savršen izbor.

FOTO c.lehmanhome

 

 

 

 

 

 

 

 

Organizacija
Tko god je svjestan svojeg malog prostora i pohrane koju omogućava, zna da ju ne može natrpavat raznoraznim stvarima. Upravo zbog toga organizacija je na većem nivou nego u velikim prostorijama, u kojima “uvijek ima mjesta” za novi dodatak.

FOTO makingprettyspaces

FOTO catesthill

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeftiniji za dekoriranje
Tisuće i tisuće kuna mora se potrošit na skupi i veliki namještaj, kako bi se u velikoj prostoriji stvorio topao i ugodan ambijent privlačnog izgleda, dok mali prostori uređenje čine lakšim, jednostavnijim i na kraju, jeftinijim.

FOTO dostallucie

FOTO dostallucie