Predsjednik Milanović obišao crikveničku luku

Milanović se zanimao za detalje projekta vrijednog 33 milijuna kuna, ali i prisjetio mladosti i svojih posjeta Crikvenici, šetnji gradom, plovidbi na relaciji Crikvenica – Šilo

CRIKVENICA U sklopu posjeta Primorsko-goranskoj županiji hrvatski predsjednik Zoran Milanović posjetio je Crikvenicu odnosno crikveničku luku u koju se ulaže 33 milijuna kuna. Predsjednika Milanovića s projektom “Dogradnja luke otvorene za javni promet županijskog značaja – luka Crikvenica“ upoznao je ravnatelj Županijske lučke uprave Crikvenica Mario Kružić. Predsjednik se zanimao za detalje projekta, ali i prisjetio mladosti i svojih posjeta Crikvenici, šetnji gradom, plovidbi na relaciji Crikvenica – Šilo. Luka se i dograđuje da bi se osiguralo neometano odvijanje županijske brodske linije Crikvenica -Šilo koja je od velike važnosti za stanovništvo otoka, ali i vrlo zanimljiva turistima tijekom ljeta. Radovi na Maloj paladi su završeni dok je gradnja zapadnog lukobrana u završnoj fazi.

Dogradnja luke Crikvenica predstavlja najznačajniji projekt od osnivanja ŽLU Crikvenica te jedno od najvećih ulaganja u pomorsko dobro na području Primorsko-goranske županije.
Hrvatskog predsjednika dočekali su gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina, zamjenica župana Primorsko-goranske županije Marina Medarić te zamjenica gradonačelnika Crikvenice Ivona Matošić Gašparović.

error: Content is protected !!