Prekrasno ljeto bliži se kraju, a mi smo povećali nagradni fond – Još ovaj tjedan samo jednom fotkom do vrijednih darova

Još je samo tjedan dana ostalo kao prilika da osvojite lijepe nagrade i to samo jednom fotografijom! Zbog toga, naš nagradni fond dodatno smo pojačali pa nagrađujemo čak troje sudionika!

Rijeka, Opatija, Crikevnica – Ljeto se bliži kraju, a isto je i s našom kampanjom „Prekrasno ljeto – zajednički trenuci“ kojom smo htjeli staviti naglasak na obiteljska i prijateljska druženja tijekom ljetnih mjeseci (naravno, podržavamo to i u ostatku godine).

Još je samo tjedan dana ostalo kao prilika da osvojite lijepe nagrade i to samo jednom fotografijom! Zbog toga, naš nagradni fond dodatno smo pojačali pa nagrađujemo čak troje sudionika! Dovoljno je da svoju (javno objavljenu) fotografiju ljetnih dana u društvu prijatelja i obitelji na Facebook profilu označite hashtagovima #prekrasnoljeto #zajedničkitrenuci i #glaszaljeva – i imate mogućnost osvojiti atraktivne tjedne nagrade i konkurirati za glavnu nagradu: vikend za (do) osam osoba u Staroj hiši u Skradu!

Ovog tjedna, jednu od fotografija nagradit će Why Knot Decor, kreativna riječka ekipa posvećena izradi unikatnih proizvoda od pamuka. Atraktivna ručno rađena torba pomoći će vam da zablistate u svakoj prigodi – od odlaska na plažu do šetnje gradom.

Skinfinity, prvi hrvatski brend premium kozmetike, poklanja Hydra Splash za tijelo. Hydra Ca-Mg splash za tijelo namijenjen je svakodnevnoj njezi tijela, naročito osoba sklonima pojavi suhe i osjetljive kože. Sadrži, za kožu iznimno važne minerale kalcij, magnezij, kalij i natrij, zatim fitoskvalan, tekući karite maslac te oligofurcelaran iz crvene alge Furcellarie lumbricalis, koji sinergijskom snagom potiču sintezu kolagena i hijaluronske kiseline te spriječavaju dehidrataciju kože čineći je iznimno mekom i svilenkastom na dodir.

Riječi caffe bar Đir za trećeg je dobitnika (i njegovu ili njenu ekipu) pripremio „rundu osvježenja“ – lemmon mint koktele!

Ne zaboravite, sve fotke ulaze u igru za glavnu nagradu – vikend za osam osoba u Kući za odmor Stara hiša u Skradu, a detalje o cijeloj akciji potražite na ovom linku.

 

 

error: Content is protected !!